Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan csináljam meg a spenótot?

Hogyan csináljam meg a spenótot?

Figyelt kérdés
6,5 hónapos.
2011. júl. 13. 08:32
 1/7 anonim ***** válasza:
rizstej, szója tej, vagy mizo laktózmentes tej... Ha az allergia lehetőségtől tartasz! VAGY! növényi főzőtejszínnel! Hulala kék dobozos az csak főzésre van és sokkal finomabb mint tejjel, krémesebb! Nekem fiam így nagyon szereti
2011. júl. 13. 08:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Én csak leforráztam a spenótot. Főztem krumplit, meg husit pici sóval, összeturmixoltam és kész. Alig érződött a spenót íze. A kisfiam nagyon szereti így.
2011. júl. 13. 09:04
 3/7 anonim ***** válasza:

én ugyanúgy csinálom, mint magunknak, csak a tejjel felöntés előtt kiveszek belőle. krumpli főzővizével hígítom.

8 hótól adtam.

2011. júl. 15. 11:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is úgy csináltam, ahogy a második válaszoló. Viszont. Olyan fagyasztott cuccot vettem, azt hiszem talán a Lidl-ben, hogy kis kockákban volt benne a paraj, enyhe ízesítéssel. Jó illata is volt, fokhagymás:)

Főtt krumplival, és főtt cs.mellel turmixolni, és kész. Imádta!

Ebben a korban én nem adtam se tejet, se tejszínt.

Most hétfőn lesz egy éves, próbáltam a héten a spenótot rántással, pici tejjel, krumplival, és ez most nem jön be neki:(

2011. júl. 15. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha fagyasztott spenót, akkor olvaszd ki és turmixold tápszerrel+főtt burgonyával.
2011. júl. 15. 14:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Leforrásztam, hozzá krumplit és pipihúst főztem, és össze turmixoltam!
2011. júl. 15. 15:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. júl. 15. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!