Akinek ilyen babakocsija van, mennyire vált be? Pierre Cardin PS610
Szia!
PS646 TS-ünk van, és úgy unblock a PC-t tartós, strapabíró kocsinak tartom. Mi ezt használtuk ezen a télen is, nagyon jókat aludt benne a 19 hós kislányom. Ugyan a hordozó csak 9kg-ig használható, de nekünk még pót-autósülésként funkcionál az is.
Ha kérdésed van, írj!
Üdv.
Köszi szépen, még gondolkodom a ps 663-on is
csak van autós ülésünk, de nem találtam csak 50ezerért hozzá kompatibilis babakocsit az chicco márkájú/ azt is kaptuk/
De nekem nagyon tetszenek a pierre cardin kocsik, nem tudom eldönteni, h melyik lenne praktikus
Első vagyok. Korábban csak az előnyeit írtam le, de azért ami miatt megfontolnám a dolgot, ha most vennék:
-átfordítható és állítható magasságú tolókar hiányzik (ugyan ha a hordit rátettem, szemben volt velem a baba, de az meg ugye nem vízszintes, tehát az elején nem használható)
-nem tudok viszonyítani, de nekem nehéz a kocsi, a hordi meg méretéhez képest még jobban
Mindezek ellenére nagyon jól kihasználható kis kocsi a miénk, lábzsákkal és esővédővel minden évszakra jó, a háttámlája is majdnem vízszintesig dönthető.
Üdv.
Köszi aranyos vagy, még mindig gondolkodom milyen kocsi legyen.
Szerintem is fontos az áforditható tólókar és sajnos a a pc 610 es-en nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!