Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek ilyen babakocsija van,...

Akinek ilyen babakocsija van, mennyire vált be? Pierre Cardin PS610

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem ez a kocsi, és gondolkodom h ilyet vegyünk. Most 4 hónapos a kisfiam, és vissza kell adnunk lassan a kölcsönbe kapott kocsit. Egy dolog amit sajnálok rajta h a tólókar nem változtatható
2009. márc. 31. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

PS646 TS-ünk van, és úgy unblock a PC-t tartós, strapabíró kocsinak tartom. Mi ezt használtuk ezen a télen is, nagyon jókat aludt benne a 19 hós kislányom. Ugyan a hordozó csak 9kg-ig használható, de nekünk még pót-autósülésként funkcionál az is.

Ha kérdésed van, írj!

Üdv.

2009. márc. 31. 16:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, még gondolkodom a ps 663-on is

csak van autós ülésünk, de nem találtam csak 50ezerért hozzá kompatibilis babakocsit az chicco márkájú/ azt is kaptuk/

De nekem nagyon tetszenek a pierre cardin kocsik, nem tudom eldönteni, h melyik lenne praktikus

2009. márc. 31. 21:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Na megtaláltam, az a kocsi is tetszik..
2009. márc. 31. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Korábban csak az előnyeit írtam le, de azért ami miatt megfontolnám a dolgot, ha most vennék:

-átfordítható és állítható magasságú tolókar hiányzik (ugyan ha a hordit rátettem, szemben volt velem a baba, de az meg ugye nem vízszintes, tehát az elején nem használható)

-nem tudok viszonyítani, de nekem nehéz a kocsi, a hordi meg méretéhez képest még jobban

Mindezek ellenére nagyon jól kihasználható kis kocsi a miénk, lábzsákkal és esővédővel minden évszakra jó, a háttámlája is majdnem vízszintesig dönthető.

Üdv.

2009. ápr. 1. 20:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi aranyos vagy, még mindig gondolkodom milyen kocsi legyen.

Szerintem is fontos az áforditható tólókar és sajnos a a pc 610 es-en nem lehet.

2009. ápr. 2. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!