9 hónapos kislánynak lehet adni sima teát?
Figyelt kérdés
bóltban kaphato gyümölcs ízű filteresre gondolok
csak cukorral vagy egy kicsi citromlét is rakhatok?
2011. júl. 12. 21:30
1/7 anonim válasza:
Ne tegyél bele sok cukrot, éppen csak, h ne legyen savamykás.
Amúgy már az újszülött osztályon teáztatnak, szal nyugodtan - igaz, ott 6 kg cukorral vegyítve. :(
2/7 A kérdező kommentje:
de hát újszülött osztályon csak mecsek teát meg kamilla teát adnak vagy nem?
2011. júl. 12. 21:38
3/7 anonim válasza:
De szerintem is kamilla teát adnak. Én megjártam a sima teával, mert nyugtalan volt tőle, felébredt éjszaka többször a koffein miatt, pedig gyümölcstea volt. Próbáld ki a pickwick gyerekteát az még nyugtato hatásu is. Lillusnak 15 hósan kezdtem adni a gyümölcsteát addig gyerekteát ivott.
4/7 anonim válasza:
Cukorral biztos mehet a tea, ne legyen erős. A citromot sajnos nem tudom, de én még nem tennék.
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok, mármint a tea ne legyen erős (persze a cukrozás sem), szalmasárgára csináld. Én csak sima teát adnék, vagy zöld teát, mert ezekbe a gyümölcsösökbe aromákat és adalékanyagokat raknak.
6/7 A kérdező kommentje:
jó köszi a válaszokat
2011. júl. 12. 21:59
7/7 anonim válasza:
Én kislányom is 9 hós és már 2 hós kora óta a Pickwick gyerek gyümi teát issza. Nem teszek bele se cukrot se citromot. De tehetsz bele egy kicsit. Ezenkívül még Hipp csipkebogyósat szoktam neki adni, ha sietek és nincs időm filtereset csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!