Névválasztás? Ikerlányaink fognak születni decemberben, egyikük Dóri/Dóra/ lesz, de semmi más ötletünk nincs, illetve nekem a Zoé, de apának nem tetszik. Ötletek? : )
Párom egyszer azt mondta, ha hármasikreink lennének, és mindhárman lányok, akkor a nevük Dóra-Flóra-Nóra lenne. :D
Ajánlanám a Dorinát (önző módon, mert így fogják hívni a kislányomat :)), de félős, hogy Dóri és Dorka eléggé összemosódna. Viszont a Nóra, Norina, esetleg még a Zita jó lehet együtt, bár ez ugye nagyban függ a vezetéknévtől is. :)
Utolsó vagyok, bocsi, most láttam a vezetéknevet. (Kicsit késő van).
Még az Emma is passzolna. Várkonyi Dóra és Várkonyi Emma. :)
Csak egy eszrevetel a DOrina/Norina verziora.
AKkor mit csinalsz, hogyan hovid oket ha netan nathas vagy? Hogy dontik el kinek szolsz? lol
Mikor az ikreket szültem (ők fiúk) volt egy lány ikerpár, Kata és Dóra még az osztályon.
Gréta, Alíz, Lili ami tetszik még nekem
Liza,Alíz,Luca,Emma,Kata,ezek közül választunk még,mert 4 betűsek.:)
Valaki írta hogy apukámnak miért van ebbe beleszólása,nem rá értettem az apát hanem a páromra:)Az Alíz talán azért picit furcsa,mert hogy Várkonyi Alíz,az i után a,nehéz kimondani.Köszönjük mindenkinek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!