Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van még rajtam kívül valaki...

Van még rajtam kívül valaki aki nem tudta megadni a gyermekének, hogy külön szobája lehessen?

Figyelt kérdés
Ezen kívül igyekszem mindent megadni neki az apjával, de még nem tudtunk saját házat se venni (anyósoméknál lakunk sajnos)... Vágyom rá, hogy külön tudjunk költözni és hogy meg tudjam neki ezt is adni, de olyan elkeserítő ez a helyzet így :(
2011. júl. 11. 22:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az én gyermekeimnek külön szobája van ugyan, de ez nem jelenti azt, hogy Ők boldogabbak a Te/Ti gyermekeiteknél.

Szerintem ezen ne keseregj, mert annak semmi értelme sincs, nem lesz attól több szobátok, csak magadat emészted. Szeresd a babádat az a legfontosabb!

2011. júl. 11. 23:07
 12/17 anonim ***** válasza:

Mi egy 2 szintes+pincés házban lakunk.A pince félig a föld alatt van.4 éve kibetonoztuk,festettük a pincét és leköltöztünk,mert apóssal nem lehetett bírni.41 nm és 2 helységből áll.Az elülső részben van a bejárat,konyha,nappali és a másik helység kezdete előtt lett kialakítva a lányom kuckója.A második helység a fürdő és a hálószoba a szekrénysorral elválasztva.Ajtó nincs a két helység között,így rálátok a lányomra.

2 embernek úgymond elég lenne,de 4 embernek(úton a kistesó) már kicsi.Fával fűtünk,így az is foglalja a helyet és nincs víz.após anno elcseszte a kútra való pénzt és most nekünk nincs 200.000 feleslegünk,hogy kutat fúrassunk,így hordjuk a vizet kannákban.Párommal esővízben fürdünk és a bőrömnek az jobbnak bizonyult,mint a csapvíz.Mosni is abból mosok.A lányomnak meg babavizet hordunk az egyik kútról.Nehéz átszokni erre az életmódra,de már megszoktam 5 év alatt.Kicsit többet kell dolgozni mindenért,de mindent megteszek.Lányomnak tudok biztosítani mindent (nem felesleges dolgokat) és jól megvagyunk.Ha sikerül anyagilag helyrejönni,akkor felújítjuk a felső szinteket és cserélünk apóssal.Na meg gyűjtünk kútfúratásra is.Elköltözni tuti,hogy nem fogunk tudni még jó pár évig ebből a fizetésből.Kijövünk belőle,de félrerakni már nem tudunk.

Én anno a 4 testvéremmel és a szüleimmel 10 éves koromig egy szobában voltunk,ahol a konyha is bent volt és kiskádban fürdött mindenki.Elköltöztünk a mamától albérletbe,de csak mindig 2 szobásra futotta(többször költözünk).Elvoltunk,nem érzem annyira rossznak,de persze lehetett volna jobb is.Főleg,hogy nővérem időközben kiröpült,így én voltam egyedül lány a 3 fiútesóm mellett.

2011. júl. 11. 23:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Akkor adod a legtöbbet, ha szeretitek egymást az apukájával. Ezt nem én találtam ki, de nagyon egyetértek vele. Mi sem tudjuk különszobába helyezni a 14 hós lányomat. Ő is nagyon eleven. Úgy intézem, hogy sokat elmászkálunk, ahová lehet.

Játszótér, és ahová lehet. A házimunkát akkor csinálom,a mikor alszik. Télen is így volt. Ha itthon vagyunk én is kimerülök, mert nem tudtuk az 1 és fél szobás lakrészünk bababaráttá tenni.

Kiegyensulyozott, nagyon vagány kiscsajt nevelek. Mivel sokat vagyunk társaságban, emberek közt, nagyon barátságos, és nyitott.

Minden helyzetnek van előnye is.

Egyébbként megtehetném, hogy a saját házamban neveljem, vidéken, de akkor az apját alig látná. Szóval inkább összehúzzuk magunkat.

2011. júl. 11. 23:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Jó ezeket olvasni megnyugtató... Igazatok van így bele gondolva ez a legkevesebb, vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is.
2011. júl. 11. 23:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia

Kislanyom most lesz 17 honapos es velunk egy szobaban alszik.

Van egy nappalink es egy halonk.

Jovo honapban fogunk koltozni, amikor mar lesz sajat szobaja es hidd el nekem nem fogneki orulni.

Sokszor at kell majd mennem hozza.

2 gyereket tervezunk es nem lesz kulon szobajuk amig a nagyobbik iskolaba nem megy.

Akkor mi bekoltozunk a nappaliba es csak akkor lesz kulon szobajuk.

Ez van....ja es mi is alberletben lakunk!

2011. júl. 11. 23:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Nálunk jutna mindenkinek saját szoba, de mindkettő kicsi velünk alszik. (1 és 2,5 évesek)

Egyáltalán nem azon múlik! Majd amikor már csajozna/pasizna...

2011. júl. 12. 02:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Igaz nekem mindegyik gyerekemnek van külön szobája de a nyagyobbik lányom 6 éves koráig aludt velünk egy szobában.A kicsi két éves és most meg ö alszik velünk egy szobában.Nekem megnyugtatób mikor picike,hogy velünk alszik.
2011. júl. 12. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!