Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudnám leszívni a fiam...

Hogy tudnám leszívni a fiam orrából a trutyit?

Figyelt kérdés
A napokban is kérdeztem már, azóta mindent próbáltam. Gőzölés, illóolaj. sterimar, fluimar, Baby Luuf balzsam, kapja a c-vitamint, calcimuscot, viszem sétálni, szellőztetek, voltunk a kórházban is, ahol le tudták neki szívni azzal a hosszú szondával, és mondták hogy nincs baj, csak mélyebben van a váladék, és ezért ne mérem el az orrszívó.porszívóval. De nem tartottak bent, mert megvizsgálták és semmi baja nincsen hál istennek a taknyon kívül,a dr.nő tegnap azt mondta ha ma délutánig nem jvul akkor ad beutalót a gégészetre, holnapra. Ott majd leszívják. De nagyon messze van a kórház, ne mtudom én napi többször behordani! Viszont más baja tényleg nincsen hál istennek. Tudtok még valamit, vagy volt már valaki hasonló helyzetben? Jókedvű egyébként mosolyog, játszik, eszik, alszik rendesen, csak borzasztó rossz ezt hallgatni, és nem tudom leszívni, már tiszta ideg vagyok:( Segítsetek légyszi
2009. márc. 31. 09:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ja, mit mondtak a gégészeten?
2009. ápr. 2. 07:44
 12/14 A kérdező kommentje:
hát nem sikerült eljutni, ugyanis mire odeértünk (13:00) közölték hogy már nincsen rendelés, minden nap csak délig van...nagyon messze van a kórház, a párom meg dolgozik, ne mtudom h fogunk eljutni, de már lejön a takony, de azért kipróbálom addig is a homeos cseppet, ártani nem árt, köszönöm!
2009. ápr. 2. 14:17
 13/14 anonim ***** válasza:

jaj szegényke! kb:1500.- a 30ml-s csepp. 2,5 hétig jó egy üveg. nem olcsó de hatásos!

én is úgy rendeltem meg a helyi gyógyszertárban!

sok sikert!

2009. ápr. 2. 15:42
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi! hát annyi mindent kiróbáltunk, egy sem volt olcsó, de sz*rt sem értek...ha ez már egy kicsit is jó, nem sajnálom kifizetni érte:) És köszönöm a segítséged!!!
2009. ápr. 3. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!