Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudnám leszívni a fiam...

Hogy tudnám leszívni a fiam orrából a trutyit?

Figyelt kérdés
A napokban is kérdeztem már, azóta mindent próbáltam. Gőzölés, illóolaj. sterimar, fluimar, Baby Luuf balzsam, kapja a c-vitamint, calcimuscot, viszem sétálni, szellőztetek, voltunk a kórházban is, ahol le tudták neki szívni azzal a hosszú szondával, és mondták hogy nincs baj, csak mélyebben van a váladék, és ezért ne mérem el az orrszívó.porszívóval. De nem tartottak bent, mert megvizsgálták és semmi baja nincsen hál istennek a taknyon kívül,a dr.nő tegnap azt mondta ha ma délutánig nem jvul akkor ad beutalót a gégészetre, holnapra. Ott majd leszívják. De nagyon messze van a kórház, ne mtudom én napi többször behordani! Viszont más baja tényleg nincsen hál istennek. Tudtok még valamit, vagy volt már valaki hasonló helyzetben? Jókedvű egyébként mosolyog, játszik, eszik, alszik rendesen, csak borzasztó rossz ezt hallgatni, és nem tudom leszívni, már tiszta ideg vagyok:( Segítsetek légyszi
2009. márc. 31. 09:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát sajnállak benneteket, de azt hiszem Te tényleg mindent megtettél...nekem sem lenne több ötletem annyi mindent kipróbáltál
2009. márc. 31. 10:05
 2/14 A kérdező kommentje:
igen:( NEM tudom már mit csináljak teljesen el vagyok keseredve:(
2009. márc. 31. 10:05
 3/14 anonim ***** válasza:

Ha valahogy mégis bejuttok a kórházba, esetleg kérdezd meg ott hogy otthon milyen módszerrel csináld, esetleg adnak kis katétert, megmutatják a használatát...

Ennyi ötletem van csak. Nem olvastam a korábbi kérdésed, de a porszívó elég jó szokott lenni - nekünk is horkolós,

1200 W-os porszívó , fél orrlyuk befog.. szed ki érdekes dolgokat... persze nem csináljuk sűrűn, csak ha alvás közben is horkol...

Azért próbálj megnyugodni - a babád jó kedélyű!

2009. márc. 31. 10:44
 4/14 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj te mindent megtettél! Estleg még annyit megpróbálhatsz, hogy ha alszik infrázod a kis arcát. Az feloldja és talán könnyebben ürül és kiszivja a a porszivó. De csak akkor ha nem lázas és utána ne vidd ki fél órát legalább.
2009. márc. 31. 11:21
 5/14 A kérdező kommentje:
nem tudtam hogy babáknál lehet használni az infralámpát..láza még nem volt szerencsére. jókedvű és eszik, bár kicsit kevesebbet (25 milivel) de nembaj... hát köszönöm, igyekszem:(- a kórházban egyébként el akartam kérni azt a hosszú izét, de nem adnak olyat azt modnják csak orvos v. nővér használhatja...hm érdekes. köszönöm a válaszokat!!
2009. márc. 31. 11:23
 6/14 anonim ***** válasza:

Szia,

Esetleg próbáltad hogy az orrszívás elött fújsz az orrába orrspryt?A patikában többféle is kapható.

Nekünk bevált mert mi is sokáig csúnyán vettünk levegőt és tele volt az orrunk.

2009. márc. 31. 11:46
 7/14 A kérdező kommentje:
persze, alap.. fluimart és sterimart próbáltam, denem jön:(
2009. márc. 31. 11:48
 8/14 anonim ***** válasza:
nekünk is ez volt a probléma. szívtam az orrát, de semmi sem jött és ugyan úgy alig kapott levegőt. elvittem fül-orr-gégész magán dokihoz ő mondta, nagyobb az orr mandulája. ki fogja nőni! én adok erre egy homeopátiás cseppet. 2x15 csepp. elején nagyon utálta, de már megszokta az ízét. és az orra is jobb!
2009. ápr. 1. 10:14
 9/14 A kérdező kommentje:
köszi! mi ma megyünk a gégészetre, nekünk is erre gyanakodnak!! megírnád a homeos cucc nevét?? köszi!
2009. ápr. 1. 12:52
 10/14 anonim ***** válasza:

Lymphomyosot cseppek

ez a készítmény alkoholos, de nem fogsz vele ártani.

van egy homeos info vonal ott megnyugtattak. 2 hónapig kell adni kúraszerűen. amikor letelik a két hónap, fel kell őket hívnom, hogy miket tapasztalok!

itt a számuk:0670-376-06-06 és hétköznap 10-17 óráig hívhatod őket!

fiam 3,5 hónapos kora óta szedi. azóta minden reggel kiszívom az orrát, kijön a kaki és sokkal szebben veszi a levegőt egész nap!! azelőtt iszonyat sokat küzdöttünk! 9 hétig minden nap többször szívtuk az orrát mire rájöttünk mi a baj!

remélem tudtam segíteni!

ha bármilyen kérdésed lenne írj nyugodtan privit!

drukkolok!

2009. ápr. 2. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!