Hogy tudnám leszívni a fiam orrából a trutyit?
Ha valahogy mégis bejuttok a kórházba, esetleg kérdezd meg ott hogy otthon milyen módszerrel csináld, esetleg adnak kis katétert, megmutatják a használatát...
Ennyi ötletem van csak. Nem olvastam a korábbi kérdésed, de a porszívó elég jó szokott lenni - nekünk is horkolós,
1200 W-os porszívó , fél orrlyuk befog.. szed ki érdekes dolgokat... persze nem csináljuk sűrűn, csak ha alvás közben is horkol...
Azért próbálj megnyugodni - a babád jó kedélyű!
Szia,
Esetleg próbáltad hogy az orrszívás elött fújsz az orrába orrspryt?A patikában többféle is kapható.
Nekünk bevált mert mi is sokáig csúnyán vettünk levegőt és tele volt az orrunk.
Lymphomyosot cseppek
ez a készítmény alkoholos, de nem fogsz vele ártani.
van egy homeos info vonal ott megnyugtattak. 2 hónapig kell adni kúraszerűen. amikor letelik a két hónap, fel kell őket hívnom, hogy miket tapasztalok!
itt a számuk:0670-376-06-06 és hétköznap 10-17 óráig hívhatod őket!
fiam 3,5 hónapos kora óta szedi. azóta minden reggel kiszívom az orrát, kijön a kaki és sokkal szebben veszi a levegőt egész nap!! azelőtt iszonyat sokat küzdöttünk! 9 hétig minden nap többször szívtuk az orrát mire rájöttünk mi a baj!
remélem tudtam segíteni!
ha bármilyen kérdésed lenne írj nyugodtan privit!
drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!