Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ventillátort használtok baba...

Csill79 kérdése:

Ventillátort használtok baba mellett?

Figyelt kérdés
8 hónapos a kislányom és nálunk 29 fok van,klimánk bedöglött.Nagyon sajnálom szegényt ebben a melegben.Lehet baja ha megy a ventillátor?Kb 2-3 méterre van tőle,a legkisebb fokozaton és forgósra nan állitva.
2011. júl. 11. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Az én fiam 5 hónapos, s nálunk megy. 33 fok van éjjel-nappal a lakásban. S szoba ajtónk zárva, mivel szoptatok, s nem szeretem ha após kukucskál befelé.

Az erkélyre tettem a ventilátort. A baba egy szál pelusban a szoba közebén, játszószőnyegen. Én is sajnálom, mert elég izzadós fajta.

remélem nem lesz baja. A miénk nem tudom milyen fokozaton mehet, mert régi fajta van, s azt csak bedugom, s már megy is, még kapcsoló sincs rajta. S forgós van. Kb. 2 méterre a babától (pici a szobánk). Apósnak kellett a nagy, s nekünk ez jutott :(

Klimánk nincs, s ide nem is szeretnénk, mert alig várjuk, hogy külön költözhessünk.

2011. júl. 11. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi hasznalunk, mert nagyon meleg van es legkondink nincs. Forgora van nekunk is allitva es masodik fokozaton,4 lepesre a kicsitol,mert kicsi a lakas.

10hos baba anyukaja

2011. júl. 11. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Tedd fel valahová polcra vagy szekrényre, és állítsd a fejét felfelé, így nagyobb fokozatra is teheted, hogy megkavarja rendesen a levegőt. Rá irányítani nem szabad! (Nekem felnőtt létemre is megfájdul tőle a fejem még a legkisebb fokozaton is, ha rám jön a levegő. Plusz a fülére vagy a szemére is rámehet a huzat.)
2011. júl. 11. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs is klíma, és szintén 29 fokot mutat a hőmérő, én ventillátorozok úgy ahogy te is, szegénykémről így is szakad a víz, még át szoktam őt törölgetni nedves törölközővel! A lényeg, hogy huzatot ne kapjon, de ebben a melegben, még a levegő is olyan, mintha a hajszárítóból fújnák...

8 hós kislány anyukája

2011. júl. 11. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!