Ventillátort használtok baba mellett?
Az én fiam 5 hónapos, s nálunk megy. 33 fok van éjjel-nappal a lakásban. S szoba ajtónk zárva, mivel szoptatok, s nem szeretem ha após kukucskál befelé.
Az erkélyre tettem a ventilátort. A baba egy szál pelusban a szoba közebén, játszószőnyegen. Én is sajnálom, mert elég izzadós fajta.
remélem nem lesz baja. A miénk nem tudom milyen fokozaton mehet, mert régi fajta van, s azt csak bedugom, s már megy is, még kapcsoló sincs rajta. S forgós van. Kb. 2 méterre a babától (pici a szobánk). Apósnak kellett a nagy, s nekünk ez jutott :(
Klimánk nincs, s ide nem is szeretnénk, mert alig várjuk, hogy külön költözhessünk.
Mi hasznalunk, mert nagyon meleg van es legkondink nincs. Forgora van nekunk is allitva es masodik fokozaton,4 lepesre a kicsitol,mert kicsi a lakas.
10hos baba anyukaja
Nálunk nincs is klíma, és szintén 29 fokot mutat a hőmérő, én ventillátorozok úgy ahogy te is, szegénykémről így is szakad a víz, még át szoktam őt törölgetni nedves törölközővel! A lényeg, hogy huzatot ne kapjon, de ebben a melegben, még a levegő is olyan, mintha a hajszárítóból fújnák...
8 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!