Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beveszik a bölcsibe, ha a...

Beveszik a bölcsibe, ha a melóhelyemre nem akarnak visszavenni?

Figyelt kérdés

Nyáron lesz 2 éves, van folyamatos munkaviszonyom, de nem akarnak visszavenni, és ha vissza is mennék megkeserítenének.

(Tudom, hogy jogilag kellene)

Ha nem mondom meg a bölcsibe és máshol keresek munkát az lenne a jó, csak félek nem veszik be.

Mit tennétek?

2009. márc. 31. 00:11
 1/3 anonim ***** válasza:
A bölcsibe való felvételhez kérik a munkáltatói igazolást. Ha nincs munkád, nem veszik be a kicsit. A munkahelyeden kötelesek visszavenni, a gyerek hároméves koráig ki sem rakhatnak, ráadásul a munkaerőpiacon is jobb eséllyel indulsz, ha úgy keresel munkát, hogy van épp állásod, mint ha az utcáról próbálsz elhelyezkedni. Szóval ha végképp muszáj dolgoznod, akkor menj vissza, de egyúttal kezdj is azonnal új munkahelyekre pályázni.
2009. márc. 31. 01:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Annyira kevés bölcsődei férőhely van, hogy csak azokat a gyerekeket tudják felvenni, akiknek az anyukája dolgozik. Erről igazolást is kérnek a beíratáskor.
2009. márc. 31. 08:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem egy kolléganőm visszament dolgozni a gyes alatt, mikor leépítés volt őt is elküldték. Én a helyedben keresnék másik állást, még mielőtt bölcsibe vinném a picit. De őszintén szólva nem tudom, mi lenni igazán jó megoldás.
2009. márc. 31. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!