Milyen fül és homlokhőmérőt vegyek?
Figyelt kérdés
Utálom a popsiban mérni a hőmérsékletét, gondoltam érdemes lenne megpróbálni ezt a fajta hőmérőt.
Kinek milyen tapasztalata van?
2009. márc. 30. 21:59
1/7 anonim válasza:
homlokmérők nem pontosak inkább akkor flexibilis fülhőmérő. de végül is nem olyan sokszor használja az ember.
2/7 anonim válasza:
Fülhőmérő a legmegbízhatatlanabb hőmérő. Inkább a hagyományos higanyos. Popsiba pedig a digitális műanyag a legjobb.
3/7 anonim válasza:
Nekem nem szimpatikus egyik sem, digitális van, és popsiban mérjük.
4/7 anonim válasza:
Ormon fülhőmérönk van 6 éves kislányomnak tökéletes de a 4 és fél hónapos babámnak nem jó mert olyan kicsi a füllyuka hogy nem lehet rendesen beledugni és nem mér rendesen. Szerintem a higanyos vagy a digitális a legjobb a pici babáknak.
5/7 anonim válasza:
Nekünk van fülhőmérőnk, digitális hűmérőnk és higanyos is. Tapasztalatból mondom, ne adj ki feleslegesen egy csomó pénzt! Maradj a hagyományosnál. A többi össze-vissza mér. Én is nagyon megbántam, hogy megvettük a fülhőmérőt, baromi drága volt és az összes közül ez ér a legkevesebbet.
6/7 anonim válasza:
Szia! Sajnos én kidobtam rengeteg pénzt egy fülhőmérőre, de nagyon megbántam. Ahányszor mérem vele a hőt akár percenként, annyiféle értéket mutat még felnőttnél is, akkor még a babáknál.. A homlokhőmérők is elég pontatlanok, aki azt használ, annak is ajánlott az olyannal való mérés után egy normál hőmérővel ellenőrizni, pontosítani a mért értéket. Én maradok a digitális mellett, igaz, még van itthon egy higanyos is. Állítólag az a legpontosabb, de most már kivonják a forgalomból, mert ha eltörik, veszélyes a higanygőzt belélegezni. Azért én a biztonság kedvéért megtartom, ha véletlenül a digitálisban lemerül az elem.. ha óvatosan használjuk, akkor nem törik el, így nem mérgez..
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sokat segített.
2009. márc. 31. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!