Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Főzős, de még szoptatós...

Főzős, de még szoptatós anyukák! Hogyan oldjátok meg?

Figyelt kérdés

8 hónapos a babám, megeszik mindent (múlt héten pörköltös husit kapott a főzijébe :) ), de még szopik is, és nem csak reggel és este, szóval remélem mondhatom, hogy van tartalékom. Vizet nem is iszik, hanem cicit kap szomjúságra is.

Bébiételt, tápot, tejpépet még csak nem is látott.

Két éjszakára mennénk egy bababarát szállodába, ami azt jelenti, hogy egy teljes napig hogyan étkezzen. Bébiétel? Ha igen, akkor milyen? Van olyan, amit nem kell melegíteni? És jó is az egy ebédre cicivel? Mert viszek gyümit, szóval az jó tízóraira és uzsira is.

2011. júl. 11. 10:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
baba barátban van mikró,tuti meg tudod melegíteni.de ha bébiételt viszel,kóstoltasd meg előtte,hogy megeszi-e
2011. júl. 11. 13:09
 12/14 anonim ***** válasza:

ha nem bababarát, szerintem akkor is van mikro. az manapság mindenhol van. vagy tedd bele forró vízbe. és tényleg előtte kóstoltass vele bébiételt, mert egész más íze van mint a házikosztnak.

Ha étteremben esztek, ha megkéred a pincért, biztosan szívesen megmelegíti nektek.

2011. júl. 11. 14:02
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ! :)

A héten nézek is bébiételt.

Én sajnos olyan fura gondolkozású vagyok, hogy neki soha nem melegítettem mikróban, és egy ideig nem is szeretnék.

Ezért is voltam bajba a melegítéssel.

Még egyszer köszönöm. :)

2011. júl. 11. 14:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Én úgy oldanám meg, hogy megfőzném neki indulás előtt a kaját, amit avent-es pohárba tennék. Kérnék kölcsön valakitől egy cumisüveg melegítőt és abban fel lehetne melegíteni, addig pedig a szobához tartozó minibárban hűtve tudod tárolni. Az én gyerekeim nagyon szerették az üveges ételeket, de csak bizonyos fajtákat, így tényleg próbáld ki előtte, hogy megeszi-e.
2011. júl. 11. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!