Főzős, de még szoptatós anyukák! Hogyan oldjátok meg?
8 hónapos a babám, megeszik mindent (múlt héten pörköltös husit kapott a főzijébe :) ), de még szopik is, és nem csak reggel és este, szóval remélem mondhatom, hogy van tartalékom. Vizet nem is iszik, hanem cicit kap szomjúságra is.
Bébiételt, tápot, tejpépet még csak nem is látott.
Két éjszakára mennénk egy bababarát szállodába, ami azt jelenti, hogy egy teljes napig hogyan étkezzen. Bébiétel? Ha igen, akkor milyen? Van olyan, amit nem kell melegíteni? És jó is az egy ebédre cicivel? Mert viszek gyümit, szóval az jó tízóraira és uzsira is.
Bébiételt én szobahőmérsékleten adtam mindig.
2 éjszakára pedig főzni is tudsz és eltenni
Ha még soha nem evett üveges bébiételt, akkor azért mielőtt elutaztok kóstoltad meg vele, nehogy ott derüljön ki, hogy nem ízlik neki.
Amúgy a bébiételeket én is szobahőmérsékleten adom neki, ha elmegyünk valahová és nem lehet megmelegíteni. De ha bababarát szálloda, akkor ott biztos segítenek neked megmelegíteni az ételt.
Vizet én is adnék neki ilyen hőségben.
Igen, eleve másnaponta szoktam főzni, de ott nem tudnám megmelegíteni.
Ezért jutott a bébiétel eszembe, mert az rémlett, hogy azokat nem feltétlenül kell melegíteni.
bébiételt nem kell melegíteni, ebben a melegben szerintem nem is szeretik... bemész a boltba és megnézed milyenek vannak, válaszd ki azt amelyiket szereti. enyém a bolognait imádta 8 hónaposan.
vizet tényleg adj, persze szoptasd sűrűn de kánikulában és hozzátáplált babának kell a víz!
Eleinte itta a vizet, de mostanában ellöki. Bár igaz ezt éjjel kezdte és azóta nem próbáltam nappal.
Szerencsére van lehetőség hűvös lakásban lenni (nem légkondi), ezért lehet, hogy nem is igényel több folyadékot.
Ha bababarát a szálloda,sztem meg tudják oldani a melegítést.
max viszel egy melegítőlapot(rezsó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!