Mi 4 hónapos kora óta használjuk (most 11), szerintem nagyon jó!!
2011. júl. 11. 10:46
12/20 anonim válasza:
Èn születèse òta csak Huggies-t hasznàlok. Most 5 hònapos, tökèletesen meg vagyok elègedve vele, èn csak ajànlani tudom. Szerintem ha mèg akciòs is, egy pròbàt bizony megêr!
2011. júl. 11. 11:41
13/20 anonim válasza:
Igen szerintem is inkabb probalj ki egy akcios csomagot. Irtam mar valaszt, nekunk nem valt be, de latom sokan szeretik, igy az a legjobb ha magad probalod ki. :-)
2011. júl. 11. 12:58
14/20 A kérdező kommentje:
Ok.
Köszönöm szépen!
2011. júl. 11. 13:16
15/20 anonim válasza:
Mindenképp próbáld, ki ha akciós, meg főleg. nappalra szerintem tökéletes. én szoktam azt is, pamperst is, de én igazából libero párti vagyok, éjjel csak azt szeretem.a többi nem bírja úgy.
2011. júl. 11. 14:42
16/20 Brigitta04 válasza:
Szia.
Kisfiam 13 hónapos és 1o kg körül van.Még 4 Huggies használunk de akövetkező az már valószinű már nagyobb lesz.Felváltva használom a Pampersel.Nekünk idáig bevált nagyon.Volt egy idö mikor hirtelen megnyulott és nem hizott akkor annyit akkor előfordul pár balaset .De ennyi talán minden pelusnál előfordul.Alapjába véve megvagyok elégedve vele.Viszont egy ötlet.Ha van Dm-be pontgyüjtő kártyád és tudsz 25% kupont kiváltani akkor sokkal jobban jösz ki a darab árral.2999 Ft/csomag és 70 db-os.
2011. júl. 11. 22:55
17/20 anonim válasza:
Nekünk nagyon nem jött be. Ahányszor ráadtam, annyiszor volt átöltöztetés és ágyneműcsere. :( Pedig jól bevásároltam, alig vártam, hogy elfogyjon, a végén már úgy voltam, hogy kidobom. A Libero és az Essentials baby a Tescoban jött be egyedül. Ezek bármit kibírnak. :)
2011. júl. 11. 23:01
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Tegnap vettem a Tescoban 4300ft körül volt 104db.,remélem jó lesz. :)
2011. júl. 12. 07:36
19/20 anonim válasza:
szia én már irtam hogy kiütötte a tépözárja a fiamat, most mégis ilyet vettem mert akcios a tescoban, eddig 3-t ráadtam de semmi baja, ez a 4-s méret jobb is mint a 2-s volt.
2011. júl. 12. 10:02
20/20 A kérdező kommentje:
Tényleg? Még nem adtam rá,de délután akkor kipróbálom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!