Mit vigyünk egy 3 hónapos babának ajándékba?
Figyelt kérdés
Játszószőnyeget akartunk, de már kaptak mástól. Írnátok pár ötletet? Olyan 5-10 ezer Ft-ig.2011. júl. 9. 17:19
2/8 anonim válasza:
Véleményem szerint legjobb, ha megkérdezed a kisbaba anyukáját, mire lenne szükségük. Én legalább is azt szerettem, ha megkérdezik, és nem valami felesleges dolgot kaptunk. Én pl. pelenkának, popsitörlőnek, bodynak, tipegőnek örültem a legjobban, mert ezek nagyon fogyó eszközök csecsemőkorban.
3/8 anonim válasza:
zenélő forgó a kiságyra, valami puha csörgő vagy zenélő plüss figura, autósülésről a babához lelógatható játék, ami menet közben szórakoztatja, puha babakönyv, pancsi játék, bár azt majd csak pár hónap múlva tudja használni a kicsi. Ha kislány baba, akkor textilből, plüssből készült puha baba is jó lehet, vagy szundi morzsolható kendő. Nekünk Disney Bambi plüss kendőnk van, valami tüneményes, mi is kaptuk ajándékba.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat és ötleteket!
Megkérdeztük tőlük, de azt mondták, hogy ne vigyünk semmit, csak menjünk már. :)
2011. júl. 9. 18:37
5/8 anonim válasza:
Én legutóbb babanaplót vittem ajándékba, és pelenkát, popsitörlőt. A babanapló örök emlék lesz...
7/8 A kérdező kommentje:
Már majdnem megvettem a babanaplót, amikor közölte az unokatesóm, hogy ő azt vitt. :)
Szóval vettünk egy olyan babakendőt, meg vannak ilyen fa figurás betűk, nem tudom, hogy tudjátok-e, hogy miről beszélek....de abból megvettük a keresztneve betűit. Tetszett nekik mindkettő. :)
2011. júl. 19. 15:47
8/8 A kérdező kommentje:
Illetve morzsolható kendőt, nem babakendőt. :)
2011. júl. 19. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!