Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a Hauck babakocsiról? Állítható tényleg a tolókar magassága?

Figyelt kérdés

[link]

Alacsony termetűeknek is jó ez a kocsi? 156 cm magas vagyok. Milyen tapasztalatok van erről a kocsiról, jó minőségű? Nem "fapados"?

2011. júl. 9. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekünk Hauck kocsink van, bár nem Malibu hanem Condor (All in one). A tolókar magassága állítható, nekem úgy a kényelmes ha ki van húzva és én 172 cm magas vagyok. Jó minőségű, nem fapados de nem terepre való. Városban szerintem jó. Nekünk fontos volt, hogy kinyitva keskeny legyen, mert pici a liftünk. Épphogycsak befér, de a miénknél csak nagyobb liftek vannak. Városba szerintem jó.
2011. júl. 9. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:
nekünk hauck malibu van,imádom,nagyon könnyű,én 165cm vagyok,szóval én sem vagyok magas,de kényelmes tolni,nincs magasan,de ez nem állitható.
2011. júl. 9. 17:56
 3/6 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok,mármint a miénk nem állitható,a sima malibu,amit linkeltél az lehet állitható,amihez van mózes...stb
2011. júl. 9. 17:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az elsőtől kérdezném, hogy a mózest meddig tudtátok használni?
2011. júl. 9. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekünk is csak a sima Malibu van, nagyon szeretjük.

165 magas vagyok. Eleinte szokatlan volt, hogy magasabban van a tolókar (és nem állítható), de hamar megszoktam, jó így is.

Nem fapados, jó minőségű, könnyen irányítható, könnyű babakocsi. Én csak ajánlani tudom!

2011. júl. 9. 23:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. Most 3 hós a kislányom és még a mózest használjuk, de szerintem max 1-2 hónapig lesz még jó...már most nem túl kényelmes neki, főleg széltében.
2011. júl. 11. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!