A dinnye meddig van tiltva? 20 hónapos már ehet, ugye, vagy aprómagvasnak számít?
Te megeszed a magját?
Mert én pl. nem, sőt a mi családunkban senki nem eszi meg a dinnye magját. Így evidens, hogy a gyereknek is kiszedem a magot, és imádja cuppogni. Most délelőtt is dinnyéztünk. Azt meg kimondottan élvezi, hogy a nyelvével kinyomkodja a levét, és végig csorog az állán...:)
17 hónapos
Tavaly egy évesen a kisfiam,fulladásig bírta enni,magot kiszedtem belőle és csak úgy nyelte.Na meg utána a pelus a sok pisit:))))))
Nyugodtan add neki!
Ehet. Ki kell magozni.
8 hónaposommal megkóstoltattam, nem ízlik neki, ezért nem adom, de egyébként kapna ő is!
Hát azért a dinnye magja messze van az aprómagtól, aprómagvas az eper és a málna, szeder ilyesmi.
Vagy magnélküli a dinnye vagy vannak benne magok, de aprómagvas dinnyéről még nem hallottam.
Tavaj 8-9-10 hónapos volt nyáron és már akkor is evett. Most 21 hónapos és nagyon szereti.
Én is mindig kiszedem a magját még magamnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!