Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csecsemő csak az anyja mellét...

Csecsemő csak az anyja mellét fogadja el, mert megismeri, vagy mindegy neki kié, csak folyjon?

Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az anyja illatát száz közül is megismerné, de ha éhes...bárkiére rábukik szerintem.
2009. márc. 30. 13:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az éhes babák bárkiét elfogadják. Régen voltak szoptatós dajkák.., de amikor mi voltunk újszülöttek bizony megesett, hogy a kórházban az olyan anyukák babáit más anyuka szoptatta meg, akinek már volt elég teje. Persze az anyukája illatát több száz más anya illata közül megismeri minden baba (volt is ilyen pszichológiai kísérlet).
2009. márc. 30. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Érdekes kérdés.Szerintem bárkié jó,mert a szaglása még fejlödés alatt áll,de csak az anya hangja nyugtatja meg.
2009. márc. 30. 13:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem barkiet elfogadja,pl. a baratnom az olebe vette a babam es automatikus a melle fele fordult,mintha szopni akarna..
2009. márc. 30. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
Az én babóm szerintem nehezen fogadná el másét,mert egyszer bekentem magam testápolóval szopi előtt(persze a ciciket nem)és nem érezte az illatom,nagy ordítás lett belőle és 3x meg kellett mosdanom,mire újra elfogadta.
2009. márc. 30. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Elfogadjak maset is. Lasd szoptatos dajkak. Neha meg a ferjem alkarjara is raveti magat a picink:-)))
2009. márc. 30. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!