Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Inkább "vagány, vagy babás...

Inkább "vagány, vagy babás ruhákba öltöztetitek a manót?

Figyelt kérdés

ilyenre gondolok,hogy pl.hosszú ujjú body-és erre rövid ujjú póló-vagy hagyományos kezes-lábas.

anyukám szerint még had maradjon baba-aztán majd lehet nagyfiús cuccokat venni neki.nektek mi a véleményetek?

2009. márc. 30. 13:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagy a babám hasa, nem igazán jók a nacik amik hosszra megfelelnének. ("alacsony" is kicsit) Maradnak a rugik, szívesen adnék rá néha nagylányos nadrágot, szoknyát-előbb kicsit sportolnia kell:)
2009. márc. 30. 13:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Ugy oltoztesd, ahogy te szeretned. En amugy akkor, ha megyunk valahova, vagy hozzank jonnek latogatoba, akkor vaganyabban oltoztetem, ha meg csak itthon vagyunk, akkor body+rugdalozo, es kesz.
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Itthon kényelmesen, jó a sima tipegő is, de mikor megyünk valahova, pl áprilisban megyünk ballagásra, nagyon kemény rucit fogok neki venni:)

4/9 anonim ***** válasza:
Én a vagányabb öltözködés híve vagyok. mondjuk a fiam elég nagy baba és hamar kinőtte az 2örökölt" rugikat. Általában a következőképpen öltöztetem: hosszúújjú body, rá egy póló 8vagy újjatlan body és hosszúújjú póló), kisnadrág, a pólóhoz illő zokni és nyálkendő (abból is van több féle). Imádom rajta még a kantáros nadrágokat. Ha megyünk valahova már nem kezes-lábast adok rá, hanem kiskabátot, a gatya alá harisnyát és kiscipőt. pedig még csak 11 hetes, de nekem így tetszik.
2009. márc. 30. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:

is is. az enyem mar 10 naposan vaganyan hordta a tesco gazdasagos kerteszgatyót ( [link] de most pl rovidujju bodyt es hosszuujju rugit visel

ahogy neked tetszik ugy oltoztesd, s ahgy o jol erzi magat.

2009. márc. 30. 13:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha itthon vagyunk, akkor a kényelmes body+rugi, de ha megyünk valahová, akkor kicsit vagányabban próbálom felöltöztni
2009. márc. 30. 13:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is jobban szeretem a vagány ruhácskákat, mint a rugikat. A rugit csak alváshoz adom a 7 hónapos kislányomra. 2 hónapos kora óta alig volt 1-2 alkalommal rugiban nappal. Öltöztesd úgy a babádat, ahogy neked tetszik, ne foglalkozz mások véleményével!
2009. márc. 30. 13:42
 8/9 A kérdező kommentje:

köszi

nekem is a vagányabb tetszik-már máshogy öltöznek a babák-és tényleg nagy a választék.én a rugikat el is tettem éjszakára

2009. márc. 30. 14:04
 9/9 anonim ***** válasza:

A rugik nálunk is pizsinek szolgálnak.Én inkább a külön nadrág kisingre voksolok-olyan kis vagányak benne.

5hónapos a kis/nagy fiam :-)

2009. márc. 30. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!