Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Láztól vagy az antibiotikumtól...

Láztól vagy az antibiotikumtól kiütéses lett a lányom, akik jártak már igy, mennyi nap múlva tüntek el a pöttyök?

Figyelt kérdés
4 napig volt lázas a kislányom,az orvos irt fel antibiotikumot,tegnap reggelre elmúlt a láz,de tiszta kiütéses lett.A dokinő szerint az antibiotikum ütötte ki,én inkább már igy a 3 napos lázra gyanakszom.Végül is mindegy már,azt szeretném kérdezni,hogy hány napig volt pöttyös a babátok,akik átestek ezen?
2011. júl. 9. 06:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Jártunk már így. Az én kislányom 3 napig volt lázas, 4. napra elmúlt és jöttek a pöttyök. Számítottunk rá mert a doktornő is mondta hogy lehet hogy 3 napos láz a betegsége, antibiotikumot is kaptunk. Bevallom én elvittem a kislányt az orvoshoz amikor kijöttek a pöttyök.Biztos ami biztos alapon a gyógyszert letiltotta a doktornő, mert meg volt az esélye hogy talán attól volt pöttyös és elocom-os krémmel kellett kenjük a pötyiket, 2 nap alatt elmúlott.
2011. júl. 9. 07:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi,én is elvittem tegnap,pont vissza is kellett mennünk, reggelre lett pöttyös.Ő is azt mondta nem kell a gyógyszert tovább adni neki,illetve kalciumot irt ki,és hogy várható hogy még tovább pöttyösödik.Hétfőn kell vissza vinnem.
2011. júl. 9. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!