Mikor lessz a marás ütés markolásból végre egy simogatás?
Figyelt kérdés
8 hónapos a kisfiam és bár tudom még nem tudja magát kontrollálni, de nagyon várom, hogy érzéssel érjen hozzánk.2009. márc. 30. 12:50
1/5 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben járunk, kicsit fiatalabban:) Eddig nem használtam itthon korrektort, de most rákényszerültem....minden nap szerzek egy több napig vörösen virító öt cm-es karmolást...:) Kezdek egy tigrisre hasonlítani..
2/5 anonim válasza:
Nekem a 16hós fiam a napokban kezdett el minket simogatni. Annyira édes :))
Türelem! Simogatást terem! :D
3/5 A kérdező kommentje:
Ez aranoy volt :o)
Köszi a válaszokat!
2009. márc. 30. 18:51
5/5 anonim válasza:
14hónapos a kisfiam de amit meglát nadrág vagy felsö nélkül rögtön rohan és paskol,csíp kis tenyerével paskol!:-)Mindig mondjuk neki hogy nem szabad de nagyokat kacag!:-)Viszont ha kérak tündérien ad puszit!Zabbálnivaló!:-D Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!