Oda szoktatok adni a babatoknak azt a gyumit ami 2,5 napos?
Figyelt kérdés
vagy szigoruan betartjatok 48 ora felhasznalasat.mert nalunk most nem fogyott el amit tegnapelott bontottam meg,adjam oda neki vagy dobjam ki?2009. márc. 30. 12:40
1/4 anonim válasza:
Akkor még beleférsz a 48 órába! Tegnap volt nyitva 24 órája ma van nyitva 48 órája, nem?
2/4 A kérdező kommentje:
hat igen ma reggel volt 48 oraja...
2009. márc. 30. 12:48
3/4 anonim válasza:
Nos, az még tökéletes. Pár óra nem számít. Ha belegondolsz még a hűtők sem egyformák...nincs egy szigorúan vett időtartam ameddig tutira nem romlik meg, kb 2 nap rendben van. Sokan később is odaadják.
4/4 anonim válasza:
Persze, oda lehet. Én ilyenkor mindig megkóstolom, és ha nincs semmi rossz íze, akkor rendben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!