Mit gondoltok ez most már így beállt? Vagy még változhat?
Figyelt kérdés
A kislányom 11 hetes és kb 3 hete este 9-kor elalszik és 6-kor kel.(csak anyatejes)Ez nekem nagyon kényelmes.Eleinte azt gondoltam biztos csak véletlen,de ennek már 3 hete.
Viszont beszéltem egy kismamával és ő azt mondta "lesz ez még rosszabb is ne örüljek"
Tényleg átmneti ez az állapot?Vagy csak gonoszságból tette ezt a megjegyzést?
2009. márc. 30. 11:03
1/8 anonim válasza:
szia! nekem most 18 hetes a kisfiam, igaz, tápszeres, 12 hetes kora óta átalussza az éjszakát, ritkán kel fel. engem is mindenki riogat hogy jajjj ez nem lesz így sokáig..ennek már 6 hete. lehet hogyha majd jön a foga fel fog ébredni. ha beteg, lehet hogy fel fog ébredni..esetleg néha megéhezik, rosszat álmodik. persze. de amígy alszik, ne törődj semmivel, élvezd ő is pihen meg teis. nem törvényszerű hogy ez megváltozik. én az irigységet vettem ki annak a hangjából ,mintha nem mondaná hanem ezt kívánná nekem:( hát mind1:). további jó éjszakákat nektek:)
2/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy nálatok hogyan lesz pontosan, de az én babám kb. havonta változtatja az esti evési alvási szokásait. Elég sokáig volt az, hogy este 9 kor evett, majd letettem aludni, és nem volt vele több tennivaló. Most viszont ismét altatni kell, játszani vele evés után, és jó, ha 10 körül alszik (óraállítás miatt ez lesz 11 is). Szóval én úgy gondolom, hogy nem gonoszság volt a megjegyzés mögött, hanem a saját tapasztalata.
3/8 anonim válasza:
Biztos nem gonoszságból mondta, szerintem is így van! Nálunk is voltak olyan időszakok, amikor aludt 22-től reggel 6-7-ig, aztán jött az, amikor hajnali 3-kor ébredt, szerintem a fogzás miatt, volt, amikor 3-5-ig nem lehetett elaltatni, megetettem (ő is csak anyatejes), de utána se aludt el. Szóval ne könyveld még el, hogy ez így marad, de mindenesetre élvezd ki és pihenj most, amíg tudsz :)
4/8 anonim válasza:
Ügyesek vagytok, tele a poci éjjelre, azért alszik ilyen jól. 2-3 hós kor körül van egy fejl. Ugrás, ott lehet hogy egyszer felkel éjjel 3 óra körül enni, de ez is visszaáll. Amig sok a tejcsid és eleget eszik nappal, éjjel is jól alszik:)
5/8 anonim válasza:
igen, sajna előfordulhat, hogy nem mindig lesz így. Pl. ha jönni fog a foga, vagy feljlődési ugráson megy át! De nem kell a legrosszabbra gondolni, a tied át fogja aludni és pont! :)
6/8 anonim válasza:
Változhat is, de nem törvényszerű. Az én kislányom is csak anyatejes baba, és 3 hetes kora óta átalussza az éjszakát, kisebb időeltolódásokkal. Nekem is mondták, h nem lesz ez így mindig, elképzelhető, h egy betegség vagy a fogzás idején eltérő lesz, de alapjaiban nem fog változni szerintem.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,és a jókívánságokat :-)
2009. márc. 30. 11:12
8/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy gonoszságból mondta-e a kismama, de azért lehet benne igazság..... Egy a lényeg, azért arra ne számíts, hogy innentől kezdve minden éjszakát végigalszik a baba, biztosan lesznek nyűgösebb időszakok, remélhetőleg rövidebbek. Ilyen lehet pl. a fogzás, ha beteg, frontok, szeparációs félelem stb. Most hirtelen ezek jutottak eszembe. A legkisebb rosszindulat nélkül írtam. :) 10 hós kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!