Nem merek az utcán sétálni a babámmal. Baj, ha csak a kertben levegőzünk napi 2x fél/háromnegyed órát?
Figyelt kérdés
Falun lakunk és itt nincs járda. Ahol meg van az olyan, hogy a lelket kirázza a gyerekből. Mi meg pont egy főúton lakunk, ahol sok a kamion. Nem merem kivinni az útra. Mások meg azt mondják, hogy kell a gyereknek a változatosság, dehát elég egy figyelmetlen, vagy részeg sofőr...2009. márc. 30. 10:51
1/8 anonim válasza:
Dehogy baj, sőt, annál nincs jobb, ha nekünk kertünk lenne, én is biztos kihasználnám és a jó levegőn altatnám! Ha nincs járda, akkor nem is jó úgy a séta, ha össze-vissza rázkódik a baba a kocsiban, nyugodtan pihentesd a kertben, jó levegőzést!!!
2/8 anonim válasza:
ne vidd az útra! a kert pont jó neki, ha nagyobb lesz, esetleg elviszed máshová.
3/8 anonim válasza:
Ne sétálj, vagy vidd kengurúban. Egyébként bőven elég, ha kirakod levegőzni. Jó a kert, nyáron kirakhatod a járókát is, legalább friss levegőn van. Ahogy nagyobb lesz úgyis viszed majd, ide-oda nem kell telenyomni a kis fejét folyamatosan új ingerekkel.
4/8 anonim válasza:
Szia!
Nem baj. Sőt. Szerintem jobb is, ha a kertben van, kevesebb smog éri. Ha hetente 1* vagy 2* elviszed egy kisebb sétára az bőven elég változatosság. Inkább menjetek el hétvégén kirándulni, ott sok új hatás fogja érni a babádat.
5/8 anonim válasza:
Dehogy baj!!Miért lenne az??
Na de miért nem mered kivinni az utcára?
Akkor soha nem fogod kivinni az utcára??
Én is féltem de ennyire nem kell!!!üdv egy 7 és fél hós kisfiu anyukája
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
(leírtam, hogy miért féltem. :) )
2009. márc. 30. 11:08
7/8 anonim válasza:
Én is csak a kertbe viszem ki, mi is falun lakunk. Nem hiszem hogy minden nap mindenáron utcára kéne vinni a gyereket. Az enyém kimondottan útálja a babakocsit. A dönthető kertiszéket párnázom ki neki a teraszon és abban szokott hatalmasakat (2-3órát)durmolni délutánonként. Minek zötyögtessem ha otthon nyugisan szundizik? 4 hósak vagyunk és csak akkor viszem ki ha mennem kell valahova és nincs kire hagyjam.
8/8 A kérdező kommentje:
A kertiszék jó ötlet! :)))
2009. ápr. 1. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!