Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasfájás lehet, vagy valami más?

Hasfájás lehet, vagy valami más?

Figyelt kérdés
4 és fél hós a kisbabám. Hasfájásra infacolt kapott. 4 hós kora körül elhagytam. 3 hétig nem is volt semmi baj, de 3 napja kinyomja a pocakját hídba, és sír. Ha oda megyek hozzá, semmi baj, ha nem játszom vele, már kezdődik a sírás. A doki rágótablettát írt fel még az infacolos időszak alatt, de nem adtam neki, mert azt írják, hogy 6 éves kor alatt nem ajánlott. Mit tegyek. Újra előjött a hasfájás, vagy csak azt akarja, hogy mindig foglalkozzak vele?
2009. márc. 30. 10:09
 1/2 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy éjszaka semmi baj, 8 órát végig alszik. Minden alvás után mosolyogva ébred, csak akkor kezdi, ha leteszem az ágyra. Kézben sem sír.
2009. márc. 30. 10:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha csak akkor csinálja, amikor lát téged, akkor inkább csak azt szeretné, hogy foglalkozz vele. Szeretné, ha felvennéd. Ilyenkor már nem nagyon szeretnek egyedül lenni. JA, és ha felveszed és abbahagyja a sírást, az is azt mutatja, hogy nem a hasa fáj... Ne félj, nem tudod elkapatni azzal, hogy játszol vele, felveszed. Ilyenkor még elég kevés ideig vannak meg egyedül, nem tudják magukat lekötni sokáig. Ahogy nőni fog, egyre tovább tud majd egyedül is eljátszani. Én ilyenkor vittem magammal a kislányomat a pihenőszékben mindenhová a házban, ahol éppen dolgom volt, pl. együtt főztünk én beszéltem hozzá, énekeltem neki, így jobban elvolt és én is csinálhattam a házimunkát.
2009. márc. 30. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!