Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elrontottam? Mit csinál 3-4...

Elrontottam? Mit csinál 3-4 hónapos babátok amikor ébren van?

Figyelt kérdés
A férjem szerint a mi babánkkal probléma lesz később, mert már most el van kényeztetve. Az igaz, hogy mindent nyekeregve csinál (olyan mintha nyűgös lenne, de csak addig tart még közel nem megyek vagy fel nem veszem), de elvárható egy ilyen picikétől, hogy egyedül ellegyen? Nálatok hogy van?
2011. júl. 8. 14:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Én most pont ugyan így vagyok a fiammal, csak már 6 hónapos. Múlt héten beteg volt és tény, hogy jobban foglalkoztam vele. Nem volt kézben, de együtt játszottunk egész nap. Persze rákapott és azóta hisztizik. Kő kemény hiszti. Ma jött el a napja, hogy véget vessek neki és már sikerült is. Itt hagytam a járókába, ahogy eltűntem a szeme elől üvöltött. Eltartott kb. két percig, majd hallottam, hogy játszik. Ekkor oda mentem hozzá, megdicsértem, megittam, megszeretgettem, majd újra otthagytam. Újabb üvöltés, újabb két perc hiszti és újra hallom, hogy játszik. Most hagytam, kb. 5 perc játék után mentem oda hozzá újra megdicsértem, megszeretgettem, majd megint ott hagytam és csodák csodája nem volt ordítás. :)

Persze arra nagyon figyelek, hogy napi 2x legalább legyen olyan időszak, amikor ketten játszunk. Ilyenkor sokat ölelgetem és szeretgetem. :)

2011. júl. 12. 15:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Lehet hogy ez elrontásnak számít, de ez így természetes. Miért legyen egyedül, még akár játékokkal is huzamosabb ideig? Az ember társas lény. Amúgy sem szabad sokáig egyedül hagyni őket. Megértem a problémád, de ne aggódj, pár hónap és te szaladsz majd utána. :)

Vegyél egy jó minőségű pihenőszéket neki, és akkor veled lehet a konyhában például, amíg mást csinálsz, persze abban sem lehet egyszerre csak úgy fél órát, de sokat segít.

2011. júl. 12. 16:17
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek is. Pihenőszékünk van, abból nézeget és rágja a játékait, így ma tudtam vasalni 2 órát. Tényleg nem várható el, hogy teljesen egyedül legyen, de az élet megy tovább, anyának dolga is van. De mostmár elindultunk az önállóság útján, napról napra változik, nyílik a kis értelme.

Köszi

2011. júl. 14. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!