Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? A büfivel jött...

Mit tegyek? A büfivel jött egy kis barna valami. Csak anyatejet kap. Vigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 09:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hívd fel a gyerekorvost, hogy ő mit mond erre! Melled nem sebes, nem lehet, hogy pici vért nyelt? Ha nem kap mást, mint anyatejet és nem sebes a cici, akkor nem tudom mi lehet, dokit mindenképp kérdezd meg!!!
2009. márc. 30. 09:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi lehet.az én kislányomnak is volt ilyen 2-3 honapos korában.el nem tudtam képzelni hogy mi lehettett.Én nem vittem orvoshoz de többé nem is volt ilyen.
2009. márc. 30. 09:46
 3/9 anonim ***** válasza:
2 vagyok.ha mégis felhivod vagy elviszed orvoshozz akkor érdekelne mit mond a doki.ha megtenéd hogy megirod megköszöném.
2009. márc. 30. 09:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen én sem vittem orvoshoz és többet nem fordult elő, de ha téged megnyugtat nyugodtan vidd orvoshoz, az a biztos.
2009. márc. 30. 09:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez vér lehet. Félig emésztve, barnán. A melled lehetett, ha nem ismétlődik, nincs gond. Akkor is vérezhet ha nem látod szabad szemmel a sérülést.
2009. márc. 30. 09:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kicsit megnyugtató,hogy másnál is elöfordult már ilyen.Megvárom még a következő büfit.
2009. márc. 30. 09:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy a cicim ,mert érzékeny is.De nem látok rajta semmit,figyelem! Köszönöm!
2009. márc. 30. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ha vér volt akkor hányhat is, ne rémülj meg nagyon-ez reflex. A szervezete "eltávolítja" a gyomorból a vért ha kicsit nagyobb mennyiséget kortyolt.
2009. márc. 30. 09:58
 9/9 A kérdező kommentje:
A 2-nak,csak a védőnőt hívtam,azt mondta hogy valószínű a cicim vérzett. Többször nem volt ilyen és a cicim is rendbe jött.
2009. márc. 31. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!