Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A cékla megszínezheti a pisit is?

A cékla megszínezheti a pisit is?

Figyelt kérdés
11 hónapos kisfiam éjszakai pelenkája rózsaszínes volt.Nem az a része,ami érintkezik a bőrével,hanem a belső zselés része.Remélem nem véreset pisilt.
2009. márc. 30. 09:40
 1/6 anonim ***** válasza:

azt mondják igen, de nálunk még csak a kaki lett ilyen.

nézzd folyamatosan szerintem pár óra múlva már biztos kimegy a szervezetéből ha addig nem adsz neki ismét céklát.

7 hós baba anyukája

2009. márc. 30. 09:45
 2/6 anonim ***** válasza:
igen!! felnőttnél is megfigyelhető, én pl fél üveg céklát eszem egyszerre, nagyon szeretem és mindig rózsaszínű utána a vizelet. Biztois lehetsz benne, hoyg nem pisilt véreset, a vér másképpen piros illetve idővel barnul, a céklalé lilásrózsaszín marad.
2009. márc. 30. 09:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ.Eddig nekünk is csak a kakija volt céklaszínű,de tegnap úgy adtam a céklát,hogy nagyon kevés volt benne a krumpli.tehát javarészt lila színű céklából állt az uzsi.
2009. márc. 30. 09:48
 4/6 A kérdező kommentje:
A 2.válaszolónak is köszönöm a megnyugtató szavakat!:)
2009. márc. 30. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen. Képzeld a barátnőm egy teljes kivizsgáláson vett részt, mert elfelejtett szólni az orvosának, hogy céklát evett-mindenhova benéztek, mindenhonnan mintát vettek...:)
2009. márc. 30. 09:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát már én is arra gondoltam,hogy szólok a dokinak,de először a véleményeket szerettem volna tudni.
2009. márc. 30. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!