1 hónapos a lányom. 2 naponta tud csak kakilni, ha megmaszírozom. Mit lehet tenni, hogy legye széklete?
Amí minden nap kakilt,nem fájt annyira a hasa.Most 2 naponta este begörcsöl.
Csak anyatejet kap.
Szia!
Én az anyalevél teát ajánlom,mi is használtuk.Nézz utánna a NET-en!
szia!
mondjuk pont erre van a védőnéni. Ha valaki, ő leheet, hogy tud mondani valami jó tanácsot. kérdezz rá nálla. ha eddig jókat mondott.
Mi ilyen szempontból szerencsések voltunk, mert ezzel szinte sosem volt gondunk. A védőnéni ennyi idős korunkban még hetente jött, és kérdezte, "hogy van kaki?" naponta, egyszer, többször? vagy csak párnaponta. azt mondta, hogy az sem baj, ha csak 3 naponta!
én csak azon csodálkoztam, hogy miért kérdezi mindig, ha az sem baj, ha naponta többször, meg az sem, ha 3 naponta..... :)
Gondold el mennyi mindnenhez kell alkalmazkodnia egy ilyen picinek. mégcsak 1 hónapja kezdte használni a gyomrát és a beleit emésztésre. hozzá kell szoknia a dolokhoz! Nem hiszem, hogy bármi abnormális lenne a picivel. a maszírozás szerintem jó, az nekünk is bevát amikor fájt a kis hasa, vagy valamiért székrekedése volt.
Szia! Szerintem semmi gond nincs vele. Az első gyermekemnél én is kétségbe estem, amikor már egy hét múlva sem volt semmi, de azt mondták, hogy még ez is normális. A kilencedik nap után adtam neki kúpot, mert ezt már soknak tartottam. Még egyszer volt 9 nap, azután egy hét, egy hét, négy nap...és egyszer csak rendbe jött.
A lányom is eljátszotta ugyanezt. Nála már nem aggódtam annyira, hiszen hol van az előírva, hogy minden nap kellene kakilni? Nem biztos, hogy a nemkakilás miatt fáj a hasa! A fiam hasfájós volt, a lányom viszont nem. Légy türelmes, el fog múlni!
Szia!
Anyatejes babáknál az is normális,ha minden pelusba van valami,és az is,ha csak 4-5 naponta van 1x.
Van aki annyira jól hasznosítja az anyatejet,hogy alig van maradék.Nem kell megijedni,amíg nem kap szilárdabb táplálékot,vagy tápszert,addig ez normális lehet.
A pocakfájásra próbálj adni valamit,pl:espumisan csepp,vagy sab simplex-et,infacol,stb....
Egy csomó jó szer van rá,mert valószínű,hogy szélgörcsei lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!