Ki mikor vitte ki először levegőre ujszülött babókáját, mennyi ideig? MI most vagyunk 2 hetesek.
Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 08:12
1/4 anonim válasza:
Nálunk az volt, hogy amikor 1,5-2 hetes volt a babám, először 5, másnap 10, utána 20 percre erkélyre kivittük (vagy ablakot nyitsz rá, persze beöltözteted) és utána már lehetett vele sétálni. Ha jó az idő, akkor szerintem le is viheted egy picit, persze attól is függ, merre laksz, jó levegő van-e vagy szmog, de pl. holnaptól jön a tavasz, szerintem simán viheted, csak öltöztesd fel rendesen és sapi legyen rajta mindig. Jó sétát :)
2/4 anonim válasza:
szoktatás után mélyvíz: 2 óra
imádta, nagyon jót aludt, és utána jóízűen evett.
alig várom, hogy jobb idő legyen, es minden nap többször lemehessünk, mert eddig kétszer voltunk lennt csak. (masik alkalom csak fél óra volt)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!Már alig várom,hogy jó idő legyen,olyan mehetnékem van folyamatosan!!!
2009. márc. 30. 08:35
4/4 anonim válasza:
Én 6naposan vittem ki először.November 1.-én,akkor még nagyon szép napos idők voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!