Annyira zavaró, miért lekk mindenkinek magyarázkodnom? Többi lent.
Ne idegeskedj ezen.
Mond azt viccesen: kihuzgáltad mert drága a fogkrém :)
szóval ne foglalkozz ilyenekkel. a lányom lassan egy éves és 3 foga van. még csak négykézláb megy, nem jár, nem áll fel. mindenki kérdi: ugye már megy?....hát hogy a pcsába menne, ráér még, ráadásul két hónappal hamarabb is jött....
Elhiszem, hogy zavar, engem is zavarnának az ilyen tolakodó kérdések.De több helyről hallottam, hogy minél később jönnek ki a fogak, annál tartósabbak lesznek.Ez genetika, nem tudsz ellene tenni semmit!Az okoskodók is megérthetnék, hogy te ezt nem tudod befolyásolni.Ez tényleg olyan, mint a mozgásfejlődés.A fejemre is állhatok, ha még nem képes a lányom a mászásra.Olyat még nem hallottam, hogy egy gyereknek ne jöttek volna ki a fogai!Nyugalom, és udvariasan tedd helyre a kíváncsiskodókat.Miért nincs még foga?Honnan tudhatnád?Hogy lehet ilyet kérdezni??Az emberek úgy értenek ahhoz, hogy hogyan lehet valakinek a fájó pontjára rátapintani.Tőlem mindig azt kérdezik:Ül már?
Nem, nem ül még, de ha ötvenszer megkérdezed, attól még nem fog ülni...
Nyugi,én még nem láttam olyan babát/embert,akinek ne nőttek volna ki a fogai :D
Próbálj meg nem törődni velük,mondd azt,hogy majd akkor fognak kibújni a fogacskák,amikor azok jónak látják.Te sem tudsz ebbe beleavatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!