Allergiás hajlam?! Hogyan kezeljem?
Sziasztok!
A babámmal minap voltunk a gyerekorvosnál,aki azt állapította meg a gyereken,hogy hajlamosabb lehet allergiára.De csak annyit mondott,hogy zsíros testápolóval kenjem be a szárazabb kiütéseket(nagyon apró).De mégis milyen testápolóval??Itthon babe van,de nem tudom az jó-e rá.Illetve a nyakán is kijöttek pici kiütések.Hogyan lehet ezt kezelni?Adjak kálciumot neki??
Azt nem mondta mitől lehet.
Esetleg van olyan étel amitől különösképpen kiütéses lehet.Amire nagyon vigyázni kell ezek közül??(őszibarack,sárgabarack,burgonya,sárgarépa,alma)Csak ezeket eszi még és vaniliás tejpépet egy nap egyszer.
Tápszeres baba.
ha nem mondta, hogy adj kálciumot akkor ne adj.
mindegy milyen testápoló csak babáknak való legyen. a babe is jó de a gyógyszertárban is tudsz kevertetni. vagy dm-ben is több félét lehet kapni
amit leírtál nem igazán allergizálnak, persze előfordulhat de nagyon ritka. a rizspép az egyetlen de ha tápis és most jött ki a kiütés akkor arra se gyanakodnék. ha tejre lenne csak a tápira is kijött volna. de annyi minden lehet :( ne használj öblítőt, figyeld a ruháit, hogy jól szellőzzön és ne fürödjön sokat mert a klóros víz szárítja a bőrét
Szia!
A tejpépre lehet allergiás a babád szerintem próbáld meg, hogy azt nem adod neki. Mert az tehén tejből készül és az nagyon allergizálhat. Én a gyógyszertári testápolót használom szerintem a dokid is erre gondolt. Íratasd fel és olcsón megtudod venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!