1,5 éves gyereket hogy viszitek a buszon? Kenguru, babakocsi, vagy csak simán kézben is lehetne?
Ősszel már a kengurut is végleg elhagytuk a fiammal, mert nem tudtam a pocakomtól felvenni(csípőkenguru), a babakocsink pedig nem lett könnyebb, nagyon ügyesen járt már, km-t képes volt elsétálni, így minden gond nélkül a lábikóján közlekedett, a BKV járatokon az ölembe, vagy magam mellé ültettem.
2éves(25hónapos) és alig tudom leültetni a járműveken, most a kapaszkodás a mániája, változóan kültűráltan sikerül utaznunk.
Ha fáradt akkor bíztatom egy kicsit, és a legközelebbi akár mekiig(télen pl a hideg miatt) tartom benne a lelket, és ott megpihenhet, nyáron az első közpadig, amikor kipihizte magát séta tovább.
A hugica előttem kendőben van.
1,5 évesemet kenguruban? :D hát nem tudom, hogy bele tudnám-e préselni még :)
nálunk 4. variáció van, jön a két lábán, a buszon meg ő ül belülre, nehogy lecsússzon egy kanyarban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!