Ha zöld a magzatvíz, akkor a babának oxigénhiánya volt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 16:43
21/28 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem lett komolyabb baj!
2011. júl. 7. 17:54
22/28 anonim válasza:
Hm... Ezt mondták neki, de nem hívták vissza kontrollra a babát? Az fiamat már négy hetesen vissza kellett vinni, hogy megnézzék. Utána három hónapos koráig két hetente. Utána hat hónapos koráig havonta. Azóta meg fél évente. Elég felelőtlen volt, aki ilyet mondott a tesódnak. És a tesód nem kérdezett vissza? Hogy pl. honnan fogja tudni, ha valami nem stimmel? Kivel nézesse meg akkor a babát? Stb.
23/28 A kérdező kommentje:
Ezt nem a korházban mondták neki, hanem egy másik orvos. Említette a hiperaktivitást, magatartászavart, stb..
Nem hívták vissza kontrollra, legalábbis nem emlékszik, hogy ilyet mondtak volna neki. A záróján erre utaló dolog sincs.
2011. júl. 7. 17:58
24/28 anonim válasza:
Nekünk is ilyen gondok voltak szülésnél.Magzatvízbe kakilt a kicsim,oxigénhiány,inkubátor,fertőzés miatt antibiotikumos kezelés.engem halálra rémítettek,izomtónus gyengeséget mondtak.10naposan hozhattuk haza a lányomat.3hónapig dévényis járt hozzá tornáztatni,bár ő azt mondta ha nem látná a papírjait azt mondaná nincs semmi gond,de így biztos ami biztos alapon jött hetente.most 9hós a kislányom,5és fél hós kora óta forog,6hósan kúszot,7hós kora óta mászik,stabilan ül egyedül,ma már fel áll,pár lépést tesz.Szóval ne aggódj nem lesz semmi gond.Viszont nekünk is kell menni a kórházba kontrollra folyamatosan.
25/28 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy minden rendben a babáddal! Nektek még a kórházban mondták, hogy vissza kell járnotok? Vagy rajta van a zárójelentésen?
2011. júl. 7. 21:55
26/28 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Mondták is,de a zárón is rajta volt a pontos dátum,időponttal.Ha nekik nem mondták,nincs a papírjain akkor biztos nem kell menni.
27/28 anonim válasza:
Én vagyok a másik akinek oxigénhiányos volt. Nekünk is rajta volt amúgy a zárón is.
A másik meg az, hogy én nem adnék egy olyan orvos véleményére aki nem volt jelen mikor született a baba. Így még felelőtlenebb dolog bármit is mondani.
28/28 anonim válasza:
Engem érdekelne, hogy azóta mi lett a kisgyerekkel.. Magatartászavar, hiperaktivitás...esetleg más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!