Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha zöld a magzatvíz, akkor a...

Ha zöld a magzatvíz, akkor a babának oxigénhiánya volt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 16:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Na várj! A fenyegető oxigénhiány akár attól is lehetett, mert elakadt a szülőcsatornában. ilyenkor a pici mellkasa összeszorul, hisz így nyomódik ki belőle a magzatvíz. oxigén is kevesebb jut hozzá. Tehát maga az elakadás is életveszélye számukra.
2011. júl. 7. 17:26
 12/28 anonim ***** válasza:
2011. júl. 7. 17:28
 13/28 A kérdező kommentje:
A fenyegető oxigénhiány azt jelenti, hogy még nem állt be?
2011. júl. 7. 17:28
 14/28 anonim ***** válasza:
Egyenlőre úgy tűnik nem lett semmi baja. Már 2,5 éves. De nekünk még mindig kell visszajárni a kórházba ellenőrzésre.
2011. júl. 7. 17:30
 15/28 anonim ***** válasza:
Én vagyok az akinek oxigénhiányos volt a babája. A tesódét kellett lélegeztetni, esetleg újraéleszteni. Volt inkubátorban?
2011. júl. 7. 17:31
 16/28 anonim ***** válasza:
Bocsi, kérdőjelet akartam a mondat végére.
2011. júl. 7. 17:31
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem kellett lélegeztetni, és kb. egy órát volt inkubátorban!
2011. júl. 7. 17:39
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor semmi komoly. Mondjuk ha komoly lenne, azt tuti, hogy mondták volna. Kicsit túl aggódod szerintem.
2011. júl. 7. 17:43
 19/28 anonim ***** válasza:

Mondjuk az elején én is mindig nagyon aggódtam. De az én fiamat újra kellett éleszteni. De mostmár úgy vagyok vele, hogy bármi lesz, úgysem tudok rajta változtatni. De nem mondta még soha az orvosa, hogy lenne valami komolyabb baja. Illetve egyszer el akarta küldeni ideggyógyászhoz. Meg még valahova, aminek most nem jut eszembe a neve. Ilyen gép amivel az epilepsziát is vizsgálják. De nem epilepsziás, csak voltak más jellegű rohamai. De a végén oda se kellett mennünk, mert enyhültek. A közösséget alkalmazzuk terápiaként. Egy icipicit

éretlenebb a koránál. De ez is teljesen gyerekfüggő.

2011. júl. 7. 17:47
 20/28 A kérdező kommentje:
Szegény tesómat megijesztették azzal, hogy lehetnek késői következményei is az oxigénhiánynak. De a zárója alapján nem is biztos, hogy volt egyáltalán. Nem?
2011. júl. 7. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!