Miért csuklik annyit?
Figyelt kérdés
Állandóan csuklik mostanában 6 hónapos,ma éppen kb.félórán ként nekiállt!2009. márc. 29. 20:08
1/2 anonim válasza:
Az enyém is szokott. Mostanában ritkábban, éppen a múltkor jegyeztem meg a páromnak, hogy milyen ritkán csuklik a babánk (régen naponta 1-2-szer biztosan megvolt). Na, erre másnap kb. 5-ször csuklott. :) Ha őt nem bántja, te se aggódj, teljesen természetes dolog.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Az én kislányom is gyakran csuklott.Most már annyira nem vészes de van ,hogy napi 2-3x.Ő akkor csuklik ha nevettetem. :) De azt is hallottam ,nem tudom mennyire igaz,hogy ha fáznak akkor is csuklanak.Hát én nem tudom,nem tapasztaltam,de lehet.Szoktam neki adni kevés folyadékot. De van,hogy magától elmúlik.Minket jobban zavar,hogy csuklanak de őket kicsit sem érdekli.
Boldog babázást remélem tudtam segíteni.
9 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!