Mit tegyek, ideges vagyok?
Ne vedd fel a gyereket éjjel, hagyd visszaaludni. Neki is jobb lenne ha végig tudnáé aludni az éjszakát.
A gyerekek sokszor (minden REM fázis után) félálomba kerülnek, sokuk sir, gügyög, mozog. Ha békén hagyják őket,akkor visszaalszanak.He felveszed, akkor tényleg felébreszted.
Ha nem veszem fel, akkor jó sokáig sír. Ha bemegyek hozzá és csak simogatom akkor 1 óra múlva megint felébred
meg kell etetnem mindig.
az enyém is ezt csinálta de amiota nincs cici, jobb lett a helyzet, most a napirenden is válltoztattam és a kaján is, azota átalussza az éjstkát vagy max ritkán egyszer kel, tea, cumi és alszik vissza, pedig nagyon nyafogos akaratos baba, én is sokat vagyok ideges mert egy percet sincs el nélkülem, én meg utálom ha szalad a ház.
én ujabban ugy csinálom, hogy az ewsti tápot nem lefekvés elött adom hanem délutáni alvás után 5 körül, és este 7kor egy üveg sürü fözelék, ezzel ugy jol lakik hogy nem éhes éjjel. hidd el, amig eteted vagy ciciztetedet, mindig fel fog kellni, csak azért ne adj neki enni hogy elhallgasson, inkább teát vagy vizet, egy ekkora gyereknek nem kell enni éjjel ha este jol megtömöd. elöbb utobb rájön pár nap alatt hogy nem kap enni, nem is fog felébredni hiszen nincs miért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!