Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a legjobb bébiétel? Ti...

Melyik a legjobb bébiétel? Ti melyiket használjátok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 19:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%

Honnan tudjátok, hogy a saját készítésűben nincs semmi káros? Saját magatok termesztitek a növényeket?

Mert a bolti zöldségekben sem tudjuk mi van...még ha hú de megbízható forrásból szerezzük be sem lehetünk tök biztosak.

A babagondozás nem csak arról szól, hogy otthon vagyunk és főzünk. Egy pár üveges bébiételtől nehogy már baja legyen bárkinek is.

Én az Univerre szavazok, ha választanom kell.

2011. júl. 6. 21:30
 12/18 anonim ***** válasza:
21.16-os. Ugye nincs gyereked!?
2011. júl. 6. 22:17
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem azért vagyok otthon,hogy a konyhában álljak,hanem azért,hogy a babámmal legyek.

Ha mondjuk a Hipp-ben vagy a Kecskemétiben lenne valami káros,akkor szerinted ott lennének a boltok polcain?!

2011. júl. 7. 08:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Mi HIPP-et szoktunk venni, ha van DM-es 25%os HIPP kuponom akkor bevásárolunk egy nagy rakatot. Nekünk ez vált be a legjobban.

Jajj komolyan tele a hócipőm a "szuperanyukákkal", mert aki mer adni üveges bébikaját a gyerekének az a főgonosz. Többségében én is főzök neki...nem azért mert hűha én vagyok a legjobb, egész egyszerűen akkor van rá időm és miért ne csináljam meg. Viszont amikor egész nap nyűgös 20-perceket alszik, akkor igenis üveges kaját kap. Amit megvesztek piacon, boltban zöldségeket honnan tudjátok, hogy az egészséges? Nem kell messze menni, németországi hasmenés járvány, vagy mérgező krumpli stb. Jah és nem az volt a kérdés, hogy főzzön vagy ne főzzön a kérdező.

2011. júl. 7. 12:21
 15/18 anonim ***** válasza:
33%

Igen képzeljétek a kertünkben terem minden zöldség, amit a babám eszik. És abban tényleg csak az van , semmi hozzáadott anyag. Nem érzem magam szuperanyukának és a konyhában sem állok egész nap, mert kb. előkészítéssel főzéssl együtt nincs több negyed óránál a babakaja főzése.

Amúgy meg miért kell azt lefikázni és lepontozni aki otthon főz a gyerekének, mindenki saját maga dönti el mit ad a gyerekének enni.Nem rosszabb az az anya sem aki nem főz , csak számomra ez érthetetlen. Amikor magunknak nem veszünk kész kaját, mert az mű, akkor a gyereknek miért?

2011. júl. 8. 13:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Csak tudod az a gond,hogy a sziklakertbe mégsem ültethetek zöldségeket,gyümölcsöket.
2011. júl. 8. 13:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Csak két dolgot nem értesz. Az egyik, hogy nem ez volt a kérdés, a másik, hogy nem mindenki lakik kertes házban, hogy megtermelje a zöldséget gyümölcsöt.

Amúgy a "szuperanyu" nem annak szólt, hogy főzöl a gyereknek, mert mint láttad írtam is, hogy általában én is azt teszem, hanem a kioktató stílusnak.

2011. júl. 8. 15:23
 18/18 anonim ***** válasza:

az is inkább a másik válaszolónak :"végül is azért vagy gyesen vele miért ne főznél neki?..."

Kár, hogy nem lehet már ezen az oldalon úgy kérdezni, hogy egy-két emberke ne ilyen stílusban válaszoljon.

2011. júl. 8. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!