Babakocsi tisztítás praktikák?
Figyelt kérdés
Nagymaminál volt a pici. A mami rátett egy tányért a babakocsi tetejére,ott engedte ki a húst :(. A tányér alja viszont befogta babakocsit. Gondolhatjátok hogy örültem.
Mosószeres víz szivacsos dörzsöléssel nem jön be. Reggel kitakarítottam, de ott maradt a folt.
Szerintetek mivel próbálkozhatok még, és mivel NEM, amit véletlen se próbáljak?
Köszönöm!
2011. júl. 6. 19:06
1/6 anonim válasza:
Mi használtan vettük a babakocsinkat, leszedtem az összes textilrészt, úgy hogy csak a fémváz maradt és ment a mosógépbe. Ha tietekről is le lehet szedni, szerintem mosd ki gépben, úgy a legegyszerűbb.
2/6 anonim válasza:
én is szétszedtem úgy,mint az első.neked elég a kupolát leszedni,ha arra tette a húst.vizezd be hideg vízzel,aztán dörzsöld be mosószappannal.az nem veszi ki a színt,de a foltot igen.hagyd egy darabig ázni,majd 40 fokon kímélő programon mosd ki
3/6 anonim válasza:
Ha éppen nem túl sötét a kupola színe tedd ki a napra miután kimostad, így még a beszáradt pritamin paprika folt eltűnik a baba ruhából is!
Amikor először próbáltam nem hittem a szememnek!!!
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lehet a huzatot levenni, sportkocsi. :(
Mosószappan? Az a Vanish mosószappan ugye?
2011. júl. 7. 13:11
5/6 anonim válasza:
igen vanish szappan,de kapható sima mosószappan is.mindegyikről levehető,csak csavarozni kell.a miénk is sportkocsi,és lecsavaroztam és úgy tudtam szét szedni.de akkor próbáld meg úgy,ha nem tudod szétszedni,hogy jól bevizezed,bedörzsölöd szappannal,hagyod állni,aztán lecsapatod róla zuhannyal vagy a kertben slaggal.aztán kiteszed a napra száradni.de jobb lenne szétszedni
6/6 A kérdező kommentje:
Nittel van beleütve a kupolán az anyag. Abszolút szétszedhetetlennek tűnik.
A szappant kipróbálom. Köszönöm
2011. júl. 11. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!