Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítség! Nem akar inni! Mit...

Segítség! Nem akar inni! Mit tegyek, mivel próbálkozzunk? Most 6. hós

Figyelt kérdés
A hasfájós időszakban megivott 80-100ml kamillateát, vagy édesköményt, de még többet akart. Mostanában semmit nem hajlandó meginni! Ráadásul, mivel köhögött, az orvos gyógyszert adott neki, és minél több folyadékot kellene innia. 10 ml-t sem hajlandó. Próbáltuk a forralt vizet, babavizet, vegyes gyümölcs teát, kamilla, és édesköményt, kecskeméti őszibaracklevet, most az orvos ajánlotta a csipkebogyót, cukorral, de sehogy sem issza meg. mondjuk, tápszerből közel 1 liter megy le neki. Kamilla teába csináljuk, hogy jobb legyen a pocakja.
2011. júl. 6. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Lányom 6 hónaposan nem ivott mást tápszeren kívül, és abból is max. csak fél litert.

Ha a babád megiszik 1 liter tápszert kamillateával, akkor nem hinném, hogy kevés folyadék jutna a szervezetébe!

2011. júl. 6. 15:30
 2/4 anonim ***** válasza:

kilónként 150ml folyadék kell. ebből kilónként 100ml kell tápszerből, kilónként 50ml egyéb folyadékból

ennyi idősen már ehet levest pl,az is jó. hipp babatea-granulátumos. próbáld ki. nekünk az nagyon bevállt,csak kísérletezgetni kell melyik ízlik neki. a fiam a citromfüveset szerette, a lányom csak az erdeit

2011. júl. 6. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Az enyém sem iszik,most 4 hónapos szinte csak tápszert vesz magához folyadékként,most kezdtem a hozzátáplálást,azért evés közben megkínálom kiforralt vízzel és csipkebogyó teával,de csak pár kortyot fogad el.Amikor meleg van,akkor iszik 3-4 nagy kortyot,de többet nem hajlandó.Én is bajban vagyok ezzel,de ha nem kell neki,nem erőszakolom bele,de egy jó megoldás engem is érdekelne.
2011. júl. 6. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:
nem tudsz szerintem semmit tenni. én is megtettem, megvettem mindent. most 11 hónapos és kb. egy hónapja kezdett el igazán inni.
2011. júl. 6. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!