Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Anyukák akiknek a terhess...

SOS! Anyukák akiknek a terhesség alatt visszere volt intim tájékon, mi ez?

Figyelt kérdés
10 hónapja szültem,nagyon csunya visszerem volt,de most megint az egyik szemérem ajkam meg van dagadva és kicsit fáj is ha megnyomom,ugy mint a terhesség alatt. Ez normális,valaki tapasztalt ilyet? Azért ide irom a kérdést mert itt van a legtöbb már megszült anyuka.
2011. júl. 6. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 35. terhességi héten lett Bartolin-mirigy gyulladásom a jobb szeméremajaknál. Először én is azt hittem, hogy visszér, elég hasonló. Viszont az amit leírsz, egy az egyben megegyezik az én akkori tüneteimmel. Nekem a szüléskor kitisztították, azóta semmi gond nincs vele. Ez 5 hónapja volt. Mindenképpen menj orvoshoz, mert ezt ki kell tisztítani, nehogy elfertőződjön, ha kiszakad. Veszélyes dolog.

2011. júl. 6. 17:59
 2/5 A kérdező kommentje:
És neked mi látszott pontosan kivülről?És hogy tisztitották ki?
2011. júl. 6. 18:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Kicsit utánaolvastam ennek a bartholin dolognak,meg még egyszer megnéztem mi a helyzet ott lenn, a nagy szeméremajkam egész hosszában kicsit dagadt,piros,nyomásra érzékeny,és egyértelmüen látszódnak a kidagadt erek.Ugyanaz az érzés mint terhesség alatt.De mi a csodától jött most elő??
2011. júl. 6. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Kívülről az látszott, hogy az egyik oldal meg van duzzadva. A kitisztítás szülés után volt, még a szülőágyon. Egy kis metszést ejtett a doki, kitisztította aztán összevarrta. Így volt egyszerre gátvarrásom, meg belső, meg még ez is :) A párom azt mondta, hogy szüléskor annyira ki volt fordulva ez a Bartolin, hogy először azt hitte, hogy az a gyerek feje :)
2011. júl. 7. 16:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Huh,ez nem hangzik tul jol... ma elmentem a dokimhoz,megnézte,azt mondta tényleg visszér,és nem adott semmit...hát reméljük a legjobbakat. Remélem azt azért észrevette volna ha mégsem visszér.
2011. júl. 7. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!