Jó ez a babakocsi?
Élőben nem ismerem.
Szerintem ezek a rosszak benne ránézésre!:
a sport része kicsi mert ha kicsit nagyobb lesz lelóg a lába.
nem fordítható át a tolókar
nem túl téliesített bár gondolom mostanra kell :)
a hordozót hogy lehet rögzíteni? bár abban nem szabad sétáltatni a babát!
vizszintesre fektethető?
a kerekei csak városi célra!
Hát így sajnos nem tudom megmondani neked hisz ez pénz kérdése is....
De olyat vegyél ami megfelel minden elvárásodnak,bár ez nagyon nehéz mert én is így indultam el keresni és nem találtam meg az igazit.
Szerintem még nem gyártottak olyan babakocsit ami minden feltételnek megfelel
Szia!
Nekünk Bergon cross babakocsink van, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Elég nagy a fekvőfelülete, így amíg a babának kocsira van szüksége, belefér, nem fogja kinőni.
Átfordítható a tolókar (a tolókar magassága is állítható), sportkocsivá alakítható, elég masszív, füves, saras, havas terepen is szuper jól tolható, nem akad el, jó nagy kerekei vannak.
Mi külön vettünk hordozót, mert azt csak arra használjuk, ha kocsival megyünk, abba utazik a baba, a babakocsiba sztm felesleges, nem olyan kényelmes hosszú távon.
6 hós kislány anyukája
Szia!
Nekünk is ilyesmi van,csak alu vázas és esernyőre csukható!
Meg vagyok vele elégedve.
Nálam a főszempont az volt,hogy a baba háttal legyen,amíg pici,hogy ne érje a huzat.
Szerintem praktikus.
4 éve is Pierre Cardin babakocsink volt,a 2 irányból tolható fajta,de a kerekei össze-vissza mentek,ha átfordítottam.
szia,
én épp eladni készülök a babakocsinkat, mózeskosaras, sportrészes, béébihordozós. nagyon jó ára van szerintem és Avent Via mellszivót is adok hozzá ajándékba. ha esetleg érdekel, akkor irj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!