Meddig szoptattátok babátokat? És mi az ideális?
Ha valakinek kevesebb ideig megy, nem szabad emészteni magát. Kisfiam fél éves koráig szopizott, maga választotta el magát, akkor egy hétig sajnáltam de aztán már inkább a jó oldalát néztem.
Egyébként szerintem mivel 1 éves korig baba és 1 éves kortól már gyermek, ezért én úgy gondolom 1 éves korig oké, utána már cickézés megy és nem táplálás, azaz az már inkább kényelmi dolog, mintsem szükségszerű. Nem értek egyet a napjainkban dúló "tartsuk minél tovább csecsemőként a gyereket" divattal, de nem vagyunk egyformák.
Van kisgyerek aki másfél évesen már kanállal jelzi ha éhes, vagy odatipeg az etetőszékhez, van amelyik elkezdi cibálni anya (vagy a homokozóba bármelyik nő) pólóját mellmagasságban - ki szerint ez , ki szerint az a normális, de tartom magam ahhoz hogy nem véletlenül az egyéves kor a fordulópont a gyerekek fejlődésében..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!