Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyáron hamarabb ki lehet...

Nyáron hamarabb ki lehet vinni elöször a babákat?

Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:
hát ugy szokták mondani erös nekik a friss levegö .Én biztos csak pár percig elsö alkalommal.Meg olyan gyorssan szalad az elsö párnap és pihenéssel is kell a mamának tölteni az idöt .
2009. márc. 29. 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:
A tűző meleg nap is lehet rissz neki nemcsak a minusz:) ha nincs annyira meleg, a kocsiban megfelelően árnyékban van, mondjuk délután háromtól szerintem egyhetesen sem lesz semmi gond. De én tartanám a fokozatosságot! Először ötperc, másnap tíz, majd negyedóra, aztán félóra, és szépen hozzázokik a levegőhöz, sétához. Szóval kicsit hamarabb kivihető, mint minuszban, az tuti, meg te is jobban fogod élvezni a sétákat:) jó tologatást!
2009. márc. 29. 09:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én fiam december elején született, 2 hetesen először 15 percre vittem ki az erkélyre, majd folyamatosan növeltem az időtartamot, mikor elértük az 1 órát, már sétálni mentünk. Szerintem nyáron is megcsinálhatod ezt, de ha nagyon meleg van, 11-3-ig ne vidd ki és kerüljétek a tűző napot, árnyékos helyen nyugodtan sétálhattok.
2009. márc. 29. 09:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Én tavaly augusztus végén szültem, 1 hét után mentünk haza a kórházból. Nekem ahogy a védőnő mondta, úgy csináltuk. Mivel az erkélyajtó állandóan nyitva volt, mondta, hogy már az is egyfajta levegőhöz szoktatás. 2 hetes volt a picim, mikor elkezdtük az erkélyen levegőztetni. Első nap 5 perc, majd 10, 15, 20-30, 45 perc és mikor az egy órához értünk, levittük az utcára. Délután voltunk 4 körül.
2009. márc. 29. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!