Van szulo aki aggodik a tul gyorsan fejlodo bebije miatt?
Figyelt kérdés
Vagyis hogy mondjuk mar 3 honaposan megduplazta a szuletesi sulyat.2009. márc. 29. 07:30
1/4 anonim válasza:
Ez teljesen normalis fejlodes amit irsz!:)
Hol mondtak neked, melyik orszagban, hogy ez tul sok kg lenne? Anglia, Kanada?
2/4 A kérdező kommentje:
Az en babam 4 honapos es szerintem hamarabb mint fel ev nem fogja megduplazni a szuletesi sulyat. En meg ezert aggodom, mert masnak gyorsabban gyarapodik a babaja mint nekem. Amugy jokedvu, kerekded baba. 3500al szuletett es most 4 honaposan 5600gr.
2009. márc. 29. 07:52
3/4 anonim válasza:
Oh, szerintem tök jó a súlya, ne aggódj!!!
4/4 anonim válasza:
Én aggódok, és fel is tettem itt egy kérdést, de jól megnyugtattak.
A doktornenink azt mondta, hogy mivel sokat vesztett a szuletese utan (tobbet, mint 10%), ezert most pótol.
Mégcsak 3 hetes a babam, 3 hónapos koráig 1 kiló koruli hizasnal nem aggodok..
most 3,4 hetes a babam, 4.3 kiló, 3,65-el született, és egy hetesen a kórhazbol 2.9 kilóval engedték haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!