Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen márkájú cipőt vettetek...

Milyen márkájú cipőt vettetek elsőnek a babának? A Siestán kívül van más megbízható is?

Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Mi a siesta elsőlépés cipőt vettük nagyon megvoltam elégedve vele 3hónapig használta a kisfiam.
2009. márc. 28. 19:37
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

Szió!

Én is cipő vásárlás előtt állok. Ajánlották a Scholl cipőket, mert azok 2 méretet ölelnek fel (a talpbetétet kell körbevágni a nagyobb mérethez.)és a Linea M-re is sokan esküsznek (Siesta betétes, márkaboltjukban is kapható). Azt hiszem utóbbit választom majd, mert a Scholl húzós áron van.

2009. márc. 28. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Mi is most vesszük majd az első cipőcskét,és hosszadalams keresgélés után mi vagy a salust vagy a superfitet vesszük meg(eddig legalábbis).A salust a védőnő ajánlotta,ez egy magyar termék ortopédusok ajánlották,és hasonlít a siestához,csak 2000-3000ft-tal olcsóbb.Mi már meg is néztük,és tényleg jónak tűnik.
2009. márc. 28. 21:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Na a Superfitről:Képzeljétek már kaptunk a nagyszülőktől egy cipőt meg egy szandit,de még nagyok és azt hiszem Nagyváradról vették a gyártónak van egy nagykere és ott 3600 ft.ba kerül,itt pedig néztem és közel 10000ft.Szép ugye?
2009. márc. 28. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Clarks.Angol márka.Szuperjó és rugalmas talpú.Ráadásul gyönyörűek a cipőik.
2009. márc. 28. 22:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát én megnéztem ezt a Clarks márkát, de sehol nem találtam azt, hogy hol lehet megvenni és mellesleg mennyiért. Csak egy angol nyelvű honlapot találtam, amin az árak fontban vannak.

Egyébként tetszenek a kiscipők!

2009. márc. 29. 09:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Asso.
2009. márc. 29. 16:49
 8/8 anonim ***** válasza:
liliputi
2009. márc. 29. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!