Nem lehet, hogy kemény a babámnak a kókuszmatrac, és azért alszik olyan rosszúl éjjel?
Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 15:06
1/5 anonim válasza:
Mi is kókuszt vettünk, de 1 hónap után teljesen kifeküdte és nem tudott rajta aludni, visszavittük és kicseréltük sima szivacsra és azzal semmi baj nem volt, szóval lehet hogy tényleg kemény neki. Próbálj ki egy szivacsot.
2/5 anonim válasza:
a szivacs egy műanyag valami, a kókusz meg csak természetesebb, sőt légáteresztő. Jön a meleg, szerintem fontos hogy szellőzzön alatta az ágyikó, meg a gerincük miatt ilyen kemény ez a találmány. Gondolom nem véletlen a kettő közti árkülönbség. De próbálj ki másik matracot, ha azon sem pihen, akkor ezer más oka lehet.... Kezdetektől nem alszik jól, vagy csak egy ideje?
3/5 A kérdező kommentje:
kezdetektől sajnos!4hós,csak azért kérdeztem,mert már tényleg mindent végigzongoráztam,hogy mi lehet a baj!
2009. márc. 28. 17:27
4/5 anonim válasza:
lehet hogy kinevetsz, de az enyém is nyugtalanul aludt és folyton elfordult az ágyban keresztbe, és én mivel természetgyógyász vagyok sokmindent hallok, látok tapasztalok, és kihivattam egy radiesztétát, ő bemérte a vizereket, hartmannzónákat és kiderült, hogy a babám a ház lehető legrosszabb helyén (két vizér és két hartmann kereszteződés) fekszik. ezért mászott arrébb, hogy legalább az egyikből kikerüljön, és miután megmondta hova tegyük az ágyát, aznap este 11órát aludt egyhuzamban úgy hogy meg sem mozdult. nálunk ez volt a baj, nem mondom hogy nálatok is ez van, csak egy tipp. amúgy ha panelban laktok ott is számít akár még a 20.emeleten is...
5/5 anonim válasza:
szerintem önmagában a kókusz nagyon kemény, nagyon gáz, vettem 2cm vastag kényelmi szivacsot rá, akármennyire is "műanyag", ez egy újabb jó biznisz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!