Miért penészedett be a kókuszmatrac a légzésfigyelőnél?
A matrac alja lett penészes, ott ahol a légzésfigyelő van alatta?
Nálunk is ez volt, a légzésfigyelő miatt ott összegyűlt a pára. A lakásunk így is hajlamos a penészedésre itt-ott- sajnos. Pedig folyton szellőztetek, ha lehet kinn teregetek. Mi kidobtuk a matracot, vettünk szivacsot, de azt is rendszeresen szellőztetem, nehogy baj legyen. Ha nincs benne a baba, akkor feltámasztom.
Azért penészedik be,mert a kókuszmatrac nem tud úgy szellőzni,mint egy sima szivacsmatrac. Engem lebeszéltek róla,de már nem is bánom. Ez a kókuszmatrac is csak pár éve divat,hogy vigyázzunk a baba gerincére stb. Ha megfelelő keménységű szivacsmatracot veszel,azzal sem lesz gond és már az sem sokkal olcsóbb,mint a kókusz. Én a lepedő alá teszek egy vízlepergetős lepedőt,pont a "balesetek", nyál,kifolyt pisi stb. ellen, így nem aggódom,h esetleg elázik. Én nem akarok senkit bántani,de szerintem ez a kókuszmatrac nem babáknak való.
5 hós anyukája :)
Nekünk sima szivacs van, az is bepenészedett. Pont úgy, mint a tiétek.
Sajnos nagyon párás a szoba, a bútorok is bepenészedtek már 2x is. :((
A fejrészen a paplan alá én is tettem egy "nyál-és büfifogó" zuhanyfüggöny darabkát. Gőzöm sincs, hogy ettől-e, vagy ettől függetlenül is bepenészedett volna?
Szerencsére nyár volt, a szivacsot nem dobtam ki, hanem Domestosos vagy hypós vízben kimostam.
Szerintem nálatok is magas a páratartalom a szobában.
Vegyél Ceresit páraelszívó készüléket! Nálunk már - tanulva a történtekből - 4 is van a szobában.
Jó bele a Corás tabletta is, az jóval olcsóbb.
Tudom, mekkora méreg ez...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!