Bele lehet tenni 7,5 kg-s babát 9 kg-tól használható autósülésbe?
0.30-as hogy jossz ahhoz, hogy ostobanak nevezz??! En egy megalazo szot nem hasznaltam a kommentemben, mosd ki a szad szappannal!!
Ahogy latom, sokan masok is atteszik a babajukat korabban, gondolom akkor, mikor mar tul nagy a hordozohoz, vagy tud ulni. Ok is ostobak?
Az én fiam is 7,5 kg körül volt, mikor már nagyon sokat feszengett a hordozóban. Mi 0-18-as ülést vettünk. Ekkor volt 8 hónapos a fiam.
Most 17 hónapos, most lett 9 kg. Eddig tuti nem bírta volna ki a hordozóban. Kb 2 hete fordítottuk az ülést menetiránynak megfelelően, eddig háttal utazott.
Ez úgy tűnik, hogy a Te döntésed, vannak bátrabb, és kevésbé bátrabb szülők. Mi a kevésbé bátrabbak közé tartozunk, úgy vagyunk vele, hogy nem véletlen van ráírva az a súlyhatár, de barátnőmék kislánya sem volt még 9 kg mikor beletették a 9 kg-tól használható ülésbe. Persze nem történt semmi baj, de én nem biztos, hogy meg tudtam volna magamnak bocsátani, ha egy baleset során azért sérül meg a gyerekem, mert nem az előírásoknak megfelelően szállítottam az autóban.
ma 10:50
9 kg-tól ÉS EGY ÉVES KORTÓL!
nem tudom ezen mit nem lehet érteni, komolyan, 4,5 hónapos baba ha 9 kiló, még nem lesz hirtelen 1 éves!!!!
A kedves mindenkinek eszt oszto anyuka figyelmebe:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!