Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bele lehet tenni 7,5 kg-s...

Bele lehet tenni 7,5 kg-s babát 9 kg-tól használható autósülésbe?

Figyelt kérdés
A baba 11 hónapos, 74cm és 7,5 kg, már nem túl kényelmes neki a hordozó, hónapok óta stabilan ül. Viszont az autósülésünk a leírás szerint 9 kg-tól használható,menetiránnyal szemben beköthető. (Besafe izi comfort x3 isofix) Mikor tehetem bele a babát?
2011. júl. 3. 23:00
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Elolvastam a cikket, köszönöm! A másik, hogy ebben is írnak arról, ha alvás közben előrebukik a feje, nem kap rendesen levegőt. Ennél a hordozónál ez is a bajunk, hogy mivel már kicsi neki, a feje is sokszor előre bukik, ha elszundít. Ennek nem állítható a háttámlája, csak egyféleképpen (bekötő talppal) lehet az autóba kötni.
2011. júl. 3. 23:25
 12/29 anonim ***** válasza:

én fiam nagyon magas baba volt, 10 hónaposan 80cm volt, mindig "törökülésben" volt a lába, ő szerette :) azt nem értem, hogy tud előre bukni a feje a hordozóban, hisz abban szinte fekszik, nem? nem emelitek túl magasra?

szerintem egy hónapot várjatok, én 1 évesen ültettem csak bele

2011. júl. 3. 23:30
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
Ez a cikk badarsag amit belinkeltek, nem kell mindent elhinni. A lenyeg, hogy tudjon egyedul ulni a babad. Mi a mi fiunkat 7 honapos koraban tettuk at a normal autosulesbe, nem egy szarba, maxi cosi tobi-t vettunk. Es a kriterium az volt, hogy a baba tudjon egyedul ulni. Mi koze van a kilonak a hattal vagy arcal elore uleshez??
2011. júl. 3. 23:34
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
az önálló, stabil ülés a lényeg és hogy szépen, a gyerek méreteihez be tudd állítani az ülés biztonsági övét. 8ne legyen túl magas, ne libegjen az ülésben a babád.
2011. júl. 3. 23:57
 15/29 anonim ***** válasza:
31%
A lanyom 7 honaposan 8kg volt. Akkor raktuk at a 9-18kg-os ulesbe, elore nez, persze mindig fektetve van, mert azonnal elalszik a kocsiban. Stabilan ult akkor egyedul. En nem a sulyhatart neztem, hanem a lanyom kenyelmet. Amugy ra van irva, hogy ajanlott sulyhatar. A hordozo nem kenyelmes mar egy ekkora babanak.
2011. júl. 4. 00:26
 16/29 anonim ***** válasza:
23%

23:34

Hogy te mennyire ostoba vagy, szerinted mi köze??

Hiába veszel szuper ülést, ha nem rendeltetésszerűen használod.

2011. júl. 4. 00:30
 17/29 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, mi ezt úgy oldottuk meg, hogy 0-25-ös ülést vettünk /espiro optima/, és amíg el nem érte a 10 kg-ot a gyerekünk, addig fordítva volt bekötve.
2011. júl. 4. 07:29
 18/29 anonim ***** válasza:
38%
szerintem tedd bele nyugodtan, az én gyerekem elég kis súlyú majdnem másfél éves volt amikor elérte a kilenc kilót, nem hiszem, hogy addig hordozóban kellett volna utaznia. Az általad említett ülésbe egy ekkora gyerek biztonságosan beköthető, a lényeg, hogy stabilan üljön benne.
2011. júl. 4. 08:09
 19/29 anonim ***** válasza:

Ezért találták ki a 0-18 kg-os üléseket.

Szerintem ne tedd bele a gyereket, nem fél kilóról van szó, az ő biztonsága az első.

2011. júl. 4. 08:35
 20/29 anonim ***** válasza:
Én is 0-18ast vennék inkább,ebbe teheted is,és ugyanugy 18kig-ig tudod használni.(kisfiam 2 évesen volt 9kg kb. gondolhatod h nem lehetett hordozóban,de kellett ülés...)
2011. júl. 4. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!