Mit adtok enni egész nap 8 hónapos gyermeteknek?
Figyelt kérdés
Konkrét ötleteket várok,mert mindig éhes a drágám :)2011. júl. 3. 22:45
1/6 anonim válasza:
Az én kisfiam dettó mindig éhes, de javarészt azt eszi amit mi. Reggelire csak tejet kap, ebédre valami főzeléket hússal (almaszósz,répafőzi, krumplifőzi stb) uzsonnára joghurt+kekszpor+gyümölcs, vacsira vajas kenyér, tojássárgája,párizsi, virsli +tej. Persze egész nap rágcsál mellette vagy pukit, vagy sajtos tallért.
2/6 anonim válasza:
Nekem akkoriban 4x4 cicizett.
Akkor vezettem be a mmásodik szilárd kaját, így délben főzeléket/húst/tésztát evett, du pedig gyümölcsöt.
3/6 anonim válasza:
Az enyem 8 honaposan mar mindent evett, 7 etkezes volt. Reggel 7kor szopi, 9kor babamuzli, vajas vagy sajtos kenyer, tojassargajabol rantotta vagy fott tojassargaja, babajoghurt. 12kor fottkaja (az, amit magunknak is foztem, bar mi nem eszunk sem zsirosan sem fuszeresen). 3kor keksz gyumolccsel, turorudi csoki nelkul, turo pici soval es pici tejfollel. 6kor megint fottkaja. 8kor szopi. Minden etkezeshez, kiveve a szopit, kapott vizet, babateat cukor es citrom nelkul vagy valamilyen gyumolcslevet. Nassolni kekszet vagy gyumolcsot kapott etkezesek kozott.
4/6 anonim válasza:
2.
kicsit túlzásnak tartom, amiket ítt írtak, de hát mindekinek a saját gyereke
5/6 anonim válasza:
nekem is sok egy kicsit, amiket írnak, én kislányom8 hónapos, de azért erős túlzással sem merném azt állítani, hogy "azt eszik, amit mi". Kislányom is annyit eszik, amennyit adok neki. Általában rengeteget, de még napi 3-4szer alszik is, így az étkezések száma néha 4, néha 5. reggeli: 8-9 között ébred, csak anyatejet eszik, sokszor elég neki ebédig, ami dél-1 óra között szokott lenni. (utána alszik). Ebéd mindig főzelék, közben is, és utána is iszik vizet. Mivel ilyenkor kimarad a tízórai, ami általában gyümölcs, azt ebéd után eszi meg-ha nem is egész adagot,de 120-180 gr között mindig megeszik, ja, ebéd 200-240 gr között szokott lenni. Uzsonna 4-5 körül, tejpép, gabonapép, babakeksz, amit vagy rágcsál, vagy gyümölcsbe teszem, néha joghurt, vásárlásnál kiflit rágcsál. Vacsora általában anyatej, néha kap mellé egy kis tejpépet,amikor érzem, hogy kevesebb a tej, mint szokott. A tejpépbe azért rakok gabonapépet, mert egyrészt egészséges, másrészt laktató is.
6/6 anonim válasza:
Én 8 hósom szinte csak szopik. Ebédet kap, de utána még szopizik, és uzsit is kap, de azután is szopizik picit.
Pár féle gyümit és zöldséget kapott eddig.
Pár napja adtam neki felügyelet mellett kölesgolyót rágcsálni.
Egyébként banánt, barackot, tejpépet nagyon szereti.
Egy ekkora gyereknek még nem kell a változatosság, lehet hogy te unod a menüt, de ő még nem. Ha sokat akar enni, adj neki sokat, de nem baj, ha sokszor ugyanaz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!